TOTALNI RAT STANIVUKOVIĆA I VUKANOVIĆA: “Prestani sa uvredama i lažima i izvini se gospođi…!”

“Pozivam svog ‘saborca’ Nebojšu Vukanovića da uputi izvinjenje gospođi Babić-Moravac i da prestane sa uvredama i lažima…”

 

 

“‘Ludom budaletinom’ nazvati bilo koga, a posebno ženu, majku, odbornicu i advokata, vulgaran je i nepristojan način koji u najmanju ruku zaslužuje javno izvinjenje”, napisao je danas na Twitteru gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, nakon što je Nebojša Vukanović uvrijedio odbornicu PDP-a u Skupštini Grada Banjaluke, Smiljanu Babić-Moravac, nazivajući je “budaletinom”.

 

 

“Pozivam svog ‘saborca’ Nebojšu Vukanovića da uputi izvinjenje gospođi Babić-Moravac i da prestane sa uvredama i lažima koje plasira pokušava da minimalizuje veliku pobjedu koja je, za razliku od većine drugih lokalnih zajednica, ostvarena u Banjaluci, te narušava opozicioni kapacitet koji svoj maksimalni rezultat može ostvariti isključivo u jedinstvenom djelovanju, a sve drugo se može tumačiti kao podrška režimu”, napisao je Stanivuković.

 

 

 

 

 

Podsjećamo, Nebojša Vukanović, lider liste “Za pravdu i red”, na svom blogu se oglasio i izvrijeđao odbornicu PDP u Skupštini Grada Banja Luka, Smiljanu Babić-Moravac.

 

 

“Gospođa Smiljka, u suštini Milan Ljepojević PDP-a koja je pisanijem nekakve knjige i hvalospjeva o Stanivukoviću, kao Ljepojević o Dodiku, pokazala da je u suštini jedna obična luda i budaletina, tvrdi da ne vodim računa o interesima opozicije. Osim po pisaniju o mlađanom gradonačelniku, Smiljka je poznata po zabijanju noža u leđa Jeleni Trivić i PDP-u nakon izbora, takođe po nalogu Stanivukovića, kada je išla na ruku Dodiku i režimu objavama o izdajniku Kalabi, članu CIK-a BiH, te skandaloznim izjavama za RTRS”, napisao je Vukanović na svom blogu.

 

 

Smiljana Babić-Moravac je zbog ovog teksta najavila tužbu.

 

 

“Podnijeću tužbu za klevetu i krivičnu prijavu za sve uvrede i laži koje je rekao, na moj račun”, rekla je Moravac-Babić.

 

 


(SB)

(212)

TOTALNI RAT STANIVUKOVIĆA I VUKANOVIĆA: “Prestani sa uvredama i lažima i izvini se gospođi…!”

About The Author
-