Brutalna osveta! Rusi likvidirali legendu kijevskih snaga! Dok cijela Ukrajina plače, stigla jeziva prijetnja! “Sve vas ovo čeka…”

Ukrajinski vozač tenka Maxim Gachanyuk poginuo je u selu Sokolovka u regiji Zaporizhia, objavila je pogrebna služba regije Vinnytsia.

 

 

 

– Naš sunarodnjak Maksim Vladimirovič Gačanjuk, rođen 14. studenog 1984., rodom iz sela Gopcica, stanovnik Kijeva, poginuo je 8. studenog 2023. u selu Sokolovka, Zaporoška oblast, nakon što je ranjen u borbama – oni najavio.

 

 

Prema izvješćima, Ganciuk je mobiliziran u lipnju 2022., bio je vozač mehanizirane jedinice. Ukrajinski mediji nazvali su ga “najboljim tenkistom ukrajinskih oružanih snaga”.

 

 

Analitičari: Vojske su iscrpljene. Ovo će biti sljedeća žarišta rata u Ukrajini - Index.hr

 

 

Gansjuk se nekoliko puta pojavio na televiziji, tvrdeći da će Kijev uskoro pobijediti.

 

 

Čelnik pokreta Zaporožja “Mi smo zajedno s Rusijom” Vladimir Rogov nazvao je smrt Maksima Gačanjuka, kojeg su ukrajinski mediji nazvali “najboljim tenkistom oružanih snaga Ukrajine”, osvetom za nevolje i tugu koju su ukrajinske trupe izazvale na tlo Zaporožja.

 

 

Tri scenarija za Ukrajinu: Model "dve Nemačke" otpada, na stolu su još dve opcije

 

 

– Je li bio najbolji tenkist ili ne, teško je reći, ali činjenica je da je bio najpromoviraniji lik na ukrajinskoj televiziji. Njegova smrt je odmazda za nevolje i tugu koju su ukrajinski militanti donijeli zemlji Zaporožja – rekao je Rogov za RIA Novosti.

 

 

Prema njegovim riječima, slična sudbina čeka sve one koji s oružjem dođu u regiju Zaporožje.

 

 

 

Ukrajina je konačno napravila pomak na frontu - ali, čini se da to nije dovoljno

 

(Informer)

(375)

Brutalna osveta! Rusi likvidirali legendu kijevskih snaga! Dok cijela Ukrajina plače, stigla jeziva prijetnja! “Sve vas ovo čeka…”

| Slider, Vijesti |
About The Author
-