BEĆIROVIĆ ODBRUSIO DODIKU: “Milorade, nije dobro da se previše nerviraš…”

“Na svaku Dodikovu uvredu prema Bošnjacima odgovaram poštovanjem prema Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i svim građanima Bosne i Hercegovine”, poručio je Bećirović.

 

 

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović se stvarno sam o sebi zabavio, napisao je večeras predsjednik RS Milorad Dodik na svom Twitter nalogu.

 

 

Šta je on to umislio? Da može da predstavlja sve u BiH?

 

 

Bećirović stalno zaboravlja pa ga treba stalno podsjećati da je on predstavnik muslimana u Predsjedništvu BiH, da su ga oni birali i može da priča samo u njihovo ime”, poručio je Dodik i dodao da “BiH nije samo muslimanska, nije nikad bila niti će ikad biti”.

 

 

“Po Ustavu ona je sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda. Znači, Bećirović je samo jedna trećina Predsjedništva BiH i treba konačno da počne da se tako i ponaša”, naveo je Dodik.

 

 

 

 

Ubrzo je stigla i reakcija Bećirovića na uvrede predsjednika manjeg bh. entiteta.

 

 

“Nije dobro da se Dodik previše nervira. A što se mene tiče, nastavljam samo ARGUMENTIMA i ČINJENICAMA. Ko ima argumente njemu ne trebaju psovke i uvrede. Na svaku Dodikovu uvredu prema Bošnjacima odgovaram poštovanjem prema Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i svim građanima Bosne i Hercegovine”, poručio je Bećirović.

 

 

(SB)

(806)

BEĆIROVIĆ ODBRUSIO DODIKU: “Milorade, nije dobro da se previše nerviraš…”

About The Author
-