ŽESTOKA REAKCIJA SEMIRA EFENDIĆA: “E nećemo tako Dino. Moraćeš objasniti kako prodade ustavnu poziciju Bošnjaka u FBiH, kako dade HDZ-u i Ceste i

Autoceste…”

 

 

Kako dade Dodiku Upravu za indirektno oporezivanje, kako dade svom stranačkom šefu u Srebrenici stotine hiljada maraka, lafo za rad udruženja…”

 

 

“Prema zadnjem izvještaju Evropske komisije, Moldavija, koja je inače bliže Sibiru nego Evropi, daleko je ispred Bosne i Hercegovine na evropskom putu. A onda nam naš vrli ministar vanjskih poslova tumači veliki napredak Bosne i Hercegovine na tom putu, napisao je u svojoj reakciji Semir Efendić, predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

 

 

On je prozvao ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića.

 

 

“Inače, stojimo zbog njegovog partnera Dodika kojem je on, a ne Semir Efendić, išao u Laktaše i padao mu na koljena po utakmicama i vinarijama da ga postavi za ministra vanjskih poslova”, napisao je Efendić.

 

 

Tražio je odgovornost od lidera stranke Narod i Pravda po mnogim pitanjima.

 

 

“E nećemo tako Dino… Moraćeš objasniti kako prodade ustavnu poziciju Bošnjaka u Federaciji BiH, kako dade HDZ-u i Ceste i Autoceste Federacije BiH, kako dade Dodiku Upravu za indirektno oporezivanje, kako dade svom stranačkom šefu u Srebrenici stotine hiljada maraka, lafo za rad udruženja… kako obori glavu i ušutje se na psovanje genocida u Konjicu, a galamio bi na svakog patriotu u Sarajevu. Neće moći tako Dino”, nastavio je načelnik Općine Novi Grad.

 

 

Za kraj je podijelio jednu poznatu rečenicu.

 

 

“Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme”, napisao je Semir Efendić.

 

 

(SB)

(683)

ŽESTOKA REAKCIJA SEMIRA EFENDIĆA: “E nećemo tako Dino. Moraćeš objasniti kako prodade ustavnu poziciju Bošnjaka u FBiH, kako dade HDZ-u i Ceste i

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-