MOMČILO MANDIĆ O SUKOBU SA DODIKOVIM SAVJETNIKOM OKUKOM: “Taman da je Putinov savjetnik, ne smije prijetiti pištoljem…”

“Ono što je Branislav Okuka uradio je čist pokušaj ubistva”, rekao je Mandić.

 

 

Momčilo Mandić se oglasio nakon što je na njega pištolj potegnuo savjetnik Milorada Dodika Branislav Okuka.

 

 

“Ono što je Branislav Okuka  uradio je čist pokušaj ubistva”, rekao je Mandić.

 

 

Mandić je objasnio šta je tačno prethodilo incidentu u Trebinju, nakon susreta sa Okukom koji ga je, kako Mandić tvrdi, pokrao, prenosi BN televizija.

 

 

“Susreo sam se sa svojim bivšim radnikom Branislavom Okukom koji moju porodicu i sina blati gdje god stigne. Pitao sam ga zašto pljuje po mojoj porodici i zašto nam radi o glavi. On mi je prepotentno odgovorio da je savjetnik u kabinetu predsjednika RS Milorada Dodika i da će on moju porodicu da uredi kako on misli”, naveo je Mandić za BN.

 

 

 

 

Istakao je da je tu došlo do svađe između njih dvojice. Mandić tvrdi da je Okuka njihov bivši radnik i da ih je pokrao uzimajući gorivo u vrijednosti oko 150 hiljada KM.

 

 

“Okuka je onda izvadio pištolj i uperio u mene. Rekao sam mu da puca. U tom momentu je došla žandarmerija, oteli su mu pištolj i odveli ga u policijsku stanicu. Meni su rekli da dođem sam u stanicu i da dam izjavu”, kazao je.

 

 

Okuka je, priča dalje Mandić, u policijskoj stanici tvrdio da nije istina da je potegao pištolj, da je savjetnik u Dodikovom kabinetu na koji se pozivao, da sa njim ne mogu tako da postupaju i da mu je ugrožena bezbjednost i da ga mi pratimo.

 

 

 

 

“Sve to može da se provjeri na okolnim kamerama koje su sve snimile. Zato mi nije jasno zašto Dodik u svom kabinetu drži čovjeka koji sramoti instituciju predsjednika i čitavu RS.

 

 

Angažovat ću advokata da prati predmet, a policija po službenoj dužnosti mora da podnese krivičnu prijavu protiv Branislava Okuke zbog pokušaja ubistva, taman da je savjetnik Vladimira Putina. Ne smije da vitla pištolj prema nenaoružanom čovjeku nakon verbalnog sukoba, i to službeni pištolj”, rekao je Mandić.

 

(SB)

(315)

MOMČILO MANDIĆ O SUKOBU SA DODIKOVIM SAVJETNIKOM OKUKOM: “Taman da je Putinov savjetnik, ne smije prijetiti pištoljem…”

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-