„JE LI SAMO NACISTA PUTIN PRAVI IZBOR ZA RS KOJU PREDSTAVLJATE…“: Društvene mreže gore nakon Dodikove najave, oglasio se i Dragan Bursać…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon najave predsjednika bh. entiteta Republike Srpska Milorada Dodika.

 

 

 

Naime, Milorad Dodik je kao „znak prijateljstva Republike Srpske i Ruske Federacije i u čast pobjede Vladimira Putina na predsjedničkim izborima“, za večeras najavio da će Palata Republike biti osvijetljena u bojama ruske zastave.

 

 

 

Nešto ranije Dodik je uputio čestitku ruskom diktatoru na pobjedi.

 

 

 

Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubjedljivom pobjedom na predsjedničkim izborima, potvrda je da predsjednik Vladimir Putin ima ogromno povjerenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smjeru.

 

 

 

Pobjeda predsjednika Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvijek možemo osloniti i koji brine o našem narodu.

 

 

 

Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svijetu održati tradicionalne vrijednosti i da neće postati mjesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu.

 

 

 

Čestitam predsjedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svijetu, poručio je Dodik.

 

 

 

No, i ovoga puta nije prošlo bez reakcija.

 

 

 

Uslijedile su burne reakcije, a reagirao je i banjalučki novinar i kolumnist Dragan Bursać.

 

 

 

 

(SB)

(346)

„JE LI SAMO NACISTA PUTIN PRAVI IZBOR ZA RS KOJU PREDSTAVLJATE…“: Društvene mreže gore nakon Dodikove najave, oglasio se i Dragan Bursać…

About The Author
-