IMA SE, MOŽE SE: Osmomartovska putovanja većinom popunjena

Evropski gradovi poput Verone, Beča, Budimpešte i Praga ove godine najtraženije su destinacije u kojima dame žele da proslave Dan žena, potvrdili su iz turističkih agencija u BiH, navodeći da imaju organizovana putovanja za žene iz preduzeća, mada ima i pojedinačnih uplata.

 

 

Cijene putovanja, zavisno od broja dana i aranžmana, kreću se od 200 KM pa naviše. “Povodom Dana žena imamo deset ponuda. Većina naših sugrađanki  opredjeljuje se  da praznik posvećen njima provede u evropskim  metropolama poput Milana, Praga, Budimpešte, Minhena, dok je  manji dio zainteresovan za Suboticu, Palić i Banju Koviljaču”, kazali su iz Turističke agencije “Unis turs” iz Banjaluke.

 

 

U agenciji “Zepter Passport” kažu  da svake godine vlada velika zainteresovanost za osmomartovska putovanja. Ove godine najtraženija destinacija je Pula, putovanje je od 199 KM, a uključuje dva  polupansiona u hotelu sa tri zvjezdice.

 

Za putovanje u  Budimpeštu koje uključuje  dva noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice  potrebno je izdvojiti 189  KM.

 

“Osmomartovska putovanja organizuju uglavnom preduzeća za svoje zaposlene mada ima i pojedinačnih uplata”, rekli u agencije  “Kompas”.

 

(Global CIR/Agencije)

(13)

IMA SE, MOŽE SE: Osmomartovska putovanja većinom popunjena

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-