BLIZANKE REKLE JELENI DA JE LUTKICA: Ona im poručila da pojma nemaju

U prvom krugu “Zvezda Granda” predstavile su se sestre Valentina i Violeta (39) iz Kragujevca. Čim su zapjevale iako je bio zatvoren zid, Marija ih je prepoznala po glasu. Sve vrijeme su članovi žirija vijećali da li da pritisnu panik taster ali su ih na kraju pustili da otpjevaju pjesme “Kiše” Snežane Đurišić i “Ej dragi dragi” Dragice Radosavljević Cakane.

 

 

-Izgledate kao dvije lavice u cirkusu, odmah ih je pozdravila Jelena. Ana im je skrenula pažnju da pogrešno pjevaju i da djevojka koja je pjevala prvi glas trebala da pjeva drugi i obrnuto.

 

-Vas dvije kao da ste došle iz nekog paralelnog univerzuma. Kao da niste sa ove planete, kao da ne pripadate ovdje, rekla je Jelena. Marija je pitala kako su mogle i prije nekoliko godina kad su se takmičile da imaju 39 godina kao i sad, a Popović je rekao da je tada bila greška. Jelena ih je pitala da li mogu da otpjevaju nešto modernije i iz ovog vijeka, a kad su njih dvije predložile “ljubav ili ludilo” njoj se to baš i nije dopalo. Onda su objasnile da one vole izvorne i turbo folk pjesme.

 

-Ovo vam je šansa koju treba da iskoristite i koju vam ja sve vrijeme dajem, ali vas dvije nećete, rekla je JK.

 

-Ma, otpjevajte mi bilo šta moderno u 15 sekundi u dvoglasu, razvikala se diva.

 

 

-Nemoj da se dereš, možeš lijepo da kažeš, poručila je jedna od sestara. Jelena je bila u čudu i primijetila je da je terca sve vrijeme u falšu.

 

-Jeca će da nas uzme. Vidi kako je slatka kao lutkica, rekla je Valentina.

 

-Slušaj lutkice, ja vas dvije ne bih uzela taman da ste jedini kadidati. Vas dvije pojma nemate. Pogotovo ti lutkice koja nisi ubola nijedan ton i sve vrijeme si bila u falšu, rekla je Jelena. Ni Slađa nije htjela da ih uzme, a diva im je poslala poljubac i poručila im “Ćao”.

 

(387)

BLIZANKE REKLE JELENI DA JE LUTKICA: Ona im poručila da pojma nemaju

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-