EVO ŠTA JOJ JE REKAO MOMAK: Nakon što mu je plakatom usred grada poručila da je trudna i se on treba “udati” za nju!

Vrlo interesantna priča dolazi iz Banjaluke. Kako javlja mojkontakt.com, tom je bosanskohercegovačkom gradu jedna djevojka na krajnje originalan način zaprosila svoga momka, porukom na bilboardu kod Gimnazije, u Bulevaru cara Dušana.

– SAŠA, HOĆEŠ LI SE “UDATI” ZA MENE?
BEBA JE NA PUTU, NEMAMO VIŠE ŠTA ČEKATI.
VOLI TE TVOJA JELENA! – piše na ovom velikom plakatu.

Taj bilboard je jučer u centru Banjaluke privukao pažnju građana i izazvao je mnogo komentara, kako pozitivnih tako i negativnih. Nakon što su neki počeli da polemišu da li je ovaj bilboard samo nečija šala ili se Jelena zaista na ovako orginalan način obratila svom momku, Jelena je odlučila da objasni zašto i kako se odlučila na ovakav gest:

– Bilboard sam osvojila na jednoj nagradnoj igri. Na ovu ideju sam došla kada sam na Facebooku pročitala da jedna zlatara bira najorginalniju poruku, koju će objaviti na bilboardu. Odlučila sam da pokušam i na moju veliku radost izabrali su baš mene. Saša nije vidio bilboard uživo, već samo na fotografiji koju sam mu poslala, i mogu reći da je oduševljen ovim gestom. Danas smo čitav dan bili zajedno. Tek kada me dovezao kući i kad sam ušla na Facebook, vidjela sam koliko je moj bilboard postao “popularan”- rekla je Jelena, prenosi ATV.

(170)

EVO ŠTA JOJ JE REKAO MOMAK: Nakon što mu je plakatom usred grada poručila da je trudna i se on treba “udati” za nju!

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti, Život i stil |
About The Author
-