DODIKOV SAVJETNIK POKUŠAVA BITI DUHOVIT: “I da ne bude da nešto krijemo, istina je da se Dodik sastao sa Schmidtom u Bakincima. Sastanak je protekao u…”

(…) divnoj atmosferi i uvažavanju.

 

 

Nakon što je Igor Crnadak, zastupnik PDP-a u NSRS, izjavio da su se visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt i predsjednik RS Milorad Dodik sastali u Bakincima kod Laktaša, te objavio pet stvari za koje tvrdi da su na tom sastanku dogovorili, oglasio se portparol SNSD-a i delegat u Domu naroda PSBiH Radovan Kovačević.

 

 

Objavio je ironični status na mreži “X”.

 

 

“Da ne bude da nešto krijemo, istina je da se Dodik sastao sa Šmitom u Bakincima. Sastanak je protekao u divnoj atmosferi i uvažavanju.

 

 

 

 

 

 

Prisustvovali su naravno i Donald Tramp. I Donald Dak. Dogovoreno je da baš Donald Dak bude visoki predstavnik, jer je za tu imaginarnu funkciju teško pronaći primjerenijeg imaginarnog lika. Kakva patka. Gospodo, 1000 puta ponovljena laž ne može postati istina i već je postalo prilično zamorno svakodnevno demantovati vaše baljezgarije i fantazmagorije”, naveo je Kovačević.

 

 

Schmidt je također komentirao ove navode. Za Novu BH naveo je; “Preporučio bih svom prijatelju Borenoviću da me nazove prije nego da izjavu. On je u prednosti ako me nazove. Dobit će istinu, a ne spekulacije. U ovom regionu gdje su teorije zavjere prisutne na svakom koraku, svaki polititičar bi trebao biti oprezan da se ne povede za glupostima.”

 

 

 

(SB)

(347)

DODIKOV SAVJETNIK POKUŠAVA BITI DUHOVIT: “I da ne bude da nešto krijemo, istina je da se Dodik sastao sa Schmidtom u Bakincima. Sastanak je protekao u…”

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-