BLISKI NETANYAHUOV SAVEZNIK PRIJETI PUTINU: “Završit ćemo ovaj rat, a onda će Rusija platiti cijenu!”

“Završit ćemo ovaj rat, pobijedit ćemo jer smo jači. Nakon ovoga Rusija će platiti cijenu, vjerujte mi, Rusija će platiti cijenu”, prenosi Newsweek.

 

 

 

Izraelski političar uputio je upozorenje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu zbog ruskih kritičkih poruka usred sukoba s Palestincima.

 

 

HNonline.sk - Hrozba Kremľu priamo v RT: Rusko za to zaplatí. Postaráme sa o víťazstvo Ukrajiny, kričal izraelský politik

 

 

Amir Weitmann, šef libertarijanskog zastupničkog kluba u izraelskoj stranci Likud, stranci premijera Benjamina Netanyahua, gostovao je ove sedmice na ruskoj državnoj, prokremaljskoj i proratnoj mreži RT i govorio o borbama između Izraela i Hamasa, kao i o ratu Rusije s Ukrajinom.

 

 

Russland wird Preis bezahlen": Israelischer Politiker schwört Rache an Moskau | ProSieben

 

 

Govoreći o nedavnom izraelskom napadu na bolnicu al-Ahli u gradu Gazi, Weitmann je kritizirao Rusiju rekavši: “Završit ćemo ovaj rat, pobijedit ćemo jer smo jači. Nakon ovoga Rusija će platiti cijenu, vjerujte mi, Rusija će platiti cijenu”, prenosi Newsweek.

 

 

Is it time for Russia's Jews to leave the country? – DW – 12/14/2022

 

 

“Rusija podržava neprijatelje Izraela. Rusija podržava naciste koji žele počiniti genocid nad nama i Rusija će platiti cijenu”, rekao je Weitmann. “Pobijedit ćemo u ovom ratu. Nakon toga, nećemo zaboraviti šta radite, nećemo zaboraviti, doći ćemo, pobrinut ćemo se da Ukrajina pobijedi. Pobrinut ćemo se da platite cijenu za ono što ste učinili, vi kao Rusija”, poručio je.

 

 

Jutarnji list - Bliski Netanyahuov saveznik prijeti Putinu: 'Završit ćemo ovaj rat, a onda će Rusija platiti cijenu!'

(SB)

(431)

BLISKI NETANYAHUOV SAVEZNIK PRIJETI PUTINU: “Završit ćemo ovaj rat, a onda će Rusija platiti cijenu!”

| Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-