Velika misterija kod Izraela! Kakva sila “obara” američke letielice?! Juče pao avion, danas nastradali specijalci!

Pet američkih vojnika poginulo je u petak kada se helikopter srušio u Sredozemno more tijekom vježbe, rekli su američki dužnosnici.

 

 

 

Europsko zapovjedništvo SAD-a priopćilo je u nedjelju da su operacije potrage i spašavanja pokrenute odmah nakon što se helikopter srušio u petak te da je u tijeku istraga kako bi se utvrdio uzrok nesreće, prenosi Reuters.

 

 

 

Jutarnji list - Kiša projektila, ubijeni civili, militanti ljude odvlače iz kuća: 'Ušli su, molim vas, pomozite!'

 

 

 

Washington Post je izvijestio, pozivajući se na neimenovane dužnosnike, da je helikopter prevozio vojnike koji su pripadali raspoređenim snagama za specijalne operacije
u regiji.

 

 

Američka vojska rasporedila je dva nosača zrakoplova, zajedno s pratećim brodovima, u istočnom Sredozemlju nakon napada Hamasa na jug Izraela 7. listopada kako bi spriječila širenje sukoba na regiju, rečeno je.

 

 

Krvavo jutro, gori Bliski istok! Amerika i proiranske snage razmenjuju vatru, ima mrtvih!

 

 

Europsko zapovjedništvo SAD-a, koje nadzire američke vojne operacije u Europi i dijelovima Bliskog istoka, priopćilo je u subotu da se helikopter srušio tijekom obuke i da nema naznaka da je oboren “neprijateljskim djelovanjem”.

 

 

Podsjetimo, zapovjedništvo američkih oružanih snaga jučer je priopćilo da se američki vojni zrakoplov srušio iznad istočnog Sredozemnog mora.

 

 

 

31202063

 

(Informer)

(850)

Velika misterija kod Izraela! Kakva sila “obara” američke letielice?! Juče pao avion, danas nastradali specijalci!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-