Tuča u ugostiteljskom objektu ‘EFSA’ u Sarajevu: Dvije osobe povrijeđene

Po zaprimljenoj prijavi, službenici PS Stari Grad, dolaskom na lice mjesta ispred navedenog objekta zatekli su K.T. rođen 1999. godine i A.L-P. rođen 1998. godine, oba iz Sarajeva.

 

Dana 24.03. u 23:15 sati Prva PU je obaviještena da je u ugostiteljskom objektu “EFSA” na Trgu Alije Izetbegovića broj 1 došlo do tuče.

 

Po zaprimljenoj prijavi, službenici PS Stari Grad, dolaskom na lice mjesta ispred navedenog objekta zatekli su K.T. rođen 1999. godine i A.L-P. rođen 1998. godine, oba iz Sarajeva koji su tom prilikom izjavili da su u spomenutom objektu napadnuti od tri NN osobe, te da su zadobili tjelesne povrede.

 

Ljekarska pomoć ukazana je na UKCS Sarajevo, gdje su kod T.K. konstatovane teške tjelesne povrede, nakon čega je isti zadržan na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju UKC Sarajevo, a kod A.L-P. konstatovane lakše tjelesne povrede.

 

O navedenom je oabaviješten dežurni tužilac KT KS, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvijetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, navedeno je u izvještaju MUP-a KS.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

(272)

Tuča u ugostiteljskom objektu ‘EFSA’ u Sarajevu: Dvije osobe povrijeđene

About The Author
-