BiH NA NOGAMA, DANAS ISTIČE ROK KOJI JE DRAGIČEVIĆ DAO DODIKOVOJ VLASTI: Oglasio se Davor i poslao JEZIVU PORUKU

Davor Dragičević na skupu “Pravda za Davida” u Banjaluci prošlog četvrtka na kojem se okupilo 40 000 ljudi, dao je rok vlastima Republike Srpske do četvrtka, 11. oktobra da pronađu osobe koje su likvidirale njegovog sina Davida.   

 

5adb6b76-f3d8-41a8-adf4-48790a0a0a7e-davor-dragicevic-david-podrska-700x402

“Rok do četvrtka, ili pravdu uzimam  u svoje ruke”, uzviknuo je tada Davor Dragičević, a masa mu je klicala.

On je optužio vlast i MUP Republike Srpske za organizovanje i likvidaciju njegovog sina Davida ,te rekao da zna ko ga  je usm rtio.

davor-dragicevic-i-suzana-radanovic

Optužio je  Darka Ilića kao naručioca likividacije njegovog sina.

“Ovo je početak vašeg kraja, a našeg života!, poručio je davor Dragičević 5. oktobra, kada je vjerovao da vlasti koje optužuje neće osvojiti izbore.

davor

OVAJ ČOVJEK JE U GRUPI “PRAVDA ZA DAVIDA” OBJAVIO PORUKU, SVI NA NOGAMA : “Davore, ovo ti moram reći, pa ti vidi šta ćeš”

Podsjetimo, Davor Dragičević i grupa “Pravda za Davida” već šest mjeseci protestiraju na Trgu Krajine u Banjaluci, tražeći od vlasti Republike Srpske da uhapsi i procesuira naručioce i izvršioce ubistva njegovog sina Davida.

pravda-za-davida-davor-dragicevic

Banjalučki student David Dragičević nestao je u noći 17. na 18. mart ove godine, kada je počela potraga za njim. Pronađen je m rtav u banjalučkoj rječici Crkveni 24. marta.

Iako je nakon obavljene obdukcije rečeno da se slučaj smrti Dragičevića smatra samo ubistvom, naknadni događaji i obdukcije navodili su na zaključak da je student David Dragičević u bijen.

davor

Nedavno je i zvanično Tužilaštvo u Banjoj Luci pokrenulo istragu pod pretpostavkom da se radi o likvidaciji, a nekoliko ljudi je pod sumnjom da su učestvovali u zataškavanju dokaza u slučaju Dragičević.

davor

(1605)

BiH NA NOGAMA, DANAS ISTIČE ROK KOJI JE DRAGIČEVIĆ DAO DODIKOVOJ VLASTI: Oglasio se Davor i poslao JEZIVU PORUKU

About The Author
-