TRNOVIT PUT DO SREĆE: Sve ljubavi koje su prethodile ljubavi Amre Silajdžić i Edina Džeke

Ljubavna veza Amre Silajdžić (32) i Edina Džeke (30) počela je 2012. od tada nogometaš i manekenka dobili epitet najpopularnijeg i najljepšeg para u BiH.

 

 

Gotovo godinu se špekuliralo o njihovoj vezi, oni su šutjeli, a svoju su vezu objavili zajedničkim fotografijama naTwitteru.

 

Otad mediji u cijelom regionu pokušavaju doznati detalj više o vezi ovog poznatog para, ali i o njihovim privatnim životima. I dok se o životu Amre Siljadžić dosta toga zna, ranije ljubavne veze našeg “Dijamanta” velika su nepoznanica.

 

Amra se vrlo mlada udala za srbijanskog biznismena Vladimira Vičijentijevića, s kojim ima četrnaestogodišnju kćerku Sofiju. Živjeli su na relaciji Pariz – Beograd, ali ipak u braku nije bila dugo. Njih dvoje su shvatili da je dobar razvod bolji od lošeg braka i svako je krenuo svojim putem.

 

Nakon toga Amra je duže vremena bila sama. Posvetila se manekenskoj karijeri, ali i odgoju kćerke. Ako je vjerovati kuloarima, potom su uslijedile Amrine kraće avanture s nekoliko sarajevskih biznismena i sportista. Ipak, ona nikada nije htjela komentirati navodne veze s Anerom Huskićem, Darijem Delibašićem i Erminom Alamerovićem.

 

Nakon bivšeg supruga Vlade jedini muškarac osim Edina Džeke s kojim je Amra potvrdila vezu bio je makedonski biznismen Asner Hajradinović. U razgovoru za “Dnevni avaz” 3. septembra 2009. godine manekenka nam je otkrila da s Asnerom dosta vremena provodi u Skoplju i na atraktivnim turističkim lokacijama.

 

– Nisam se udala, ali nikada se ne zna. Ima mjesta špekulacijama, jer sam u ozbiljnoj i stabilnoj vezi koja se može nazvati brakom bez papira – izjavila je tada Amra Silajdžić.

 

Kada je, 2006. godine, iz Željezničara prešao u Teplice, Džeko je bio u vezi s izvjesnom Azrom. Ona mu je bila velika podrška dok je igrao u Češkoj, ali su im se životni putevi ubrzo razišli.

 

Kako mu je rasla cijena na tržištu, koja sada iznosi oko 15 miliona eura, prema transfermarkt.de, tako su se sve više na Edina “lijepile” pripadnice ljepšeg spola. Voditeljice, manekenke, pjevačice… rado su se družile s nogometnom zvijezdom i razmjenjivale SMS-ove i tako su davale dovoljno povoda medijima da pišu u navodnim vezama s Džekom.

 

Prva u nizu bila je Merima Šemić, nekadašnja voditeljica Hayat TV-a, a poslije se njegovo ime vezivalo i za manekenku i voditeljicu Jelenu Jugović, s kojom se, prema pričama, najčešće viđao u Dubrovniku.

 

Amra Silajdžić više od četiri godine s kćerkom Sofijom živi u Los Anđelesu, a posljednje mjesece provodi i u Rimu jer je Džeko u redovima Rome.

 

Nakon brojnih spekulacija o Amrinoj trudnoći i ponekoj fotografiji na kojoj je trudnoća vidljiva sinoć su, prema pisanjima, talijanskih medija, Edin i Amra postali roditelji djevojčice Une.

 

(644)

TRNOVIT PUT DO SREĆE: Sve ljubavi koje su prethodile ljubavi Amre Silajdžić i Edina Džeke

| Magazin, Slider |
About The Author
-