PA STVARNO NEMA SMISLA: Catherine Zete-Jones dugo nije bilo u javnosti, a onda se pojavila u haljini koja je otkrila sve

Catherine Zeta-Jones plijenila je pažnju na crvenom tepihu povodom premijere njenog novog filma u dugoj večernjoj haljini.Vjetrovita i kišna noć u Londonu umalo je stvorila velike probleme za lijepu glumicu.

 

 

Catherine Zeta-Jones pojavila se na crvenom tepihu povodom premijere svojeg novog filma ‘Dad’s Army’ u Londonu. Plijenila je pažnju u dugoj večernjoj haljini plave boje koja je saliveno pristajala figuri 46 godina stare Velšanke.

 

Večernju haljinu s potpisom Elieja Saaba karakterizira dubok izrez na grudima te nešto čednije rješenje na bokovima, koji u normalnim vremenskim uvjetima ne bi predstavljali velik problem za kretanje velške glumice.

 

No s obzirom da je u Londonu puhao zamjetan vjeter i padala kiša, Catherine Zeta-Jones se ‘borila’ s materijalom haljine pod ovim meteorološkim prilikama. Unatoč tome, nije skidala osmijeh s lica, spremno pozirajući mnogobrojnim fotografima.

 

catherine-zeta-jones2

 

(89)

PA STVARNO NEMA SMISLA: Catherine Zete-Jones dugo nije bilo u javnosti, a onda se pojavila u haljini koja je otkrila sve

| Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-