Statusi na Fejsu će uskoro postati mnogo iritantniji

Fejsbuk je prvo počeo da nam prikazuje mnogo videa. Mnogo, mnogo, mnogo više videa. A sada se pokazalo da je to uvertira za novu opciju koju nam spremaju.

Fejsbuk je odlučio da poveća svoj fokus na lajvstrim opciju, tj. način na koji ćete moći da prenosite spotove. Svi, baš svi. Od običnih komšija, preko roditelja male djece, do starleta. To znači da ćete uskoro imati sve one iritantne fotke parova, uživo

U utorak je čuvena društvena mreža počela da emituje test opciju za IOS, a uskoro će ova promjena stići i kod nas. Fejsbuk pravi novu promenu, a ako vas je Video nervirao – od ovoga ćete flipnuti

Nova opcija, koja će se zvati “Live”, će se pojaviti na mjestu za stavljanje statusa. Nalaziće se odmah pored mjesta koje identifikuje vašu lokaciju. Kada je aktivirate počećete emitovanje vašeg videa, a ostali će moći da komentarišu na njega, kao na status. Zbog ovih stvari ćete poželeti da obrišete Fejsbuk, i to odmah!

Kada završite, moći ćete da ga sejvujete i podijelite kao odvojen status.

Uz to, moći ćete i da pratite nečiju video aktivnost i dobijete notifikaciju kad god ta osoba postavi status.

Ovakav potez mogao bi da umanji uticaj Jutjuba i poveća broj pregleda videa. Inače, korisnici dnevno pogledaju i preko tri milijarde videa.

(22)

Statusi na Fejsu će uskoro postati mnogo iritantniji

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-