OKRŠAJ U SUPERTALENTU NA HERCEGOVAČKI NAČIN: Nakon što ih je nekulturno izvrijeđala, babe iz Ljubuškog brutalno odgovorile Martini, ovo će upamtiti za cijeli život…

Bilo je burno u prvom polufinalu Supertalenta…

 

 

Dream Team Babama iz Ljubuškog „zlatni gumb“ stisnuo je Davor Bilman čime su ušle direktno u daljnje natjecanje.

 

Dream Team Babe skupina je umirovljenica iz Ljubuškog koje su svojim šarmom, pjevačkim talentom i prštavom energijom osvojile žiri Supertalenta i dobile „zlatni gumb“.

 

Njega je stisnuo Davor Bilman, no on nije bio jedini kojeg su ove neobične i vesele dame oduševile. Pet umirovljenica koje zajedno imaju 445 godina oduševile su i Maju, Martinu i Janka, ali i brojne gledatelje pred malim ekranima.

 

A upravo su to učinile čim su stupile na pozornicu prve emisije uživo Supertalenta, a ništa nije moglo proći ni bez smijeha ni poklona za žiri. Svojom su pjesmom svima poručila da žive sto na sat.

 

Žiri je pohvalio njihove kostime i frizure, a naročito Maja koju su time oduševile.

 

Njihove pjesme čine repertoar od starih napjeva ljubuškog kraja, pjesama koje su njihove bake pjevale njima, ali i pjesama koje je napisala jedna od članica – Nada Lauc.

 

“Mi još nismo došle k sebi, a naše obitelji samo su pričale kad će to biti na televiziji da oni vide što su babe napravile. Sam sebi ne vjeruješ, gledaš što se događa… Ja sam stvarno bila u šoku kad su počele padati zlatne zvjezdice, mislila sam da sam umrla i gotovo”, otkrila je tada vesela Nada koja je priznala kako tremu ipak nisu imale.

 

“S obzirom da smo svugdje bile, trema nam je već prošla. Mi više nemamo treme, to nama ide…”

 

I išlo im je itekako, jer „zlatni gumb“ nije lako zaraditi. Iako je Bilman njegovim stiskanjem itekako iznenadio i ostatak žirija i gledatelje, morate se složiti s nama kako su ove dame doista posebne, pa su tako i u polufinalnoj emisiji “Supertalenta” uspjele napraviti pravi show.

 

Ipak, trebat će znati nadmašiti riječi pjesme s kojom su se predstavile publici: “Da vas čujem kako triba, Janko, Maja i Martina, i Davore, slatki stvore”

 

No, nakon Martinini riječi, da su pokloni za žiri bili neumijesni, te kako babe iz Ljubuškog ovoga puta nisu bile na visini zadatka, uslijedio je odgovor.

 

“I ti ćeš jednom ostarjeti”, poručile se babe Martini…

 

Pogledajte kako je bilo.

 

(195)

OKRŠAJ U SUPERTALENTU NA HERCEGOVAČKI NAČIN: Nakon što ih je nekulturno izvrijeđala, babe iz Ljubuškog brutalno odgovorile Martini, ovo će upamtiti za cijeli život…

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Zabava |
About The Author
-