SENAD HADŽIFEJZOVIĆ: ”Bježimo odavde! Gdje, u vražiju mater?!” (VIDEO)

Ugledni bh. novinar i urednik Senad Hadžifejzović u sinoćnjem je Centralnom dnevniku, u prepoznatljivom stilu i na sebi svojstven način, uputio jasnu i upečatljivu poruku svim narodima i građanima na ovim prostorima…

 

Njegov komentar prenosimo u nastavku:

 

”Situacija u zemlji i regionu je poštovani gledaoci takva da treba da se dobro zabrinete, pa čak i da se prepadnete i kad se prepadnete onda treba da se zamislite i da nakon toga nešto uradite. Nema države bez ljudi – zapamtite!

Ovo važi za Srbe, Hrvate, Bošnjake, Albance i Crnogorce i u ovoj zemlji i u regionu. U svakom momentu historije neko od ovih, sa ovog spiska je tjerao sa ognjišta nekoga od ovih sa ovog spiska.

Sada je prvi put u historiji momenat kada svoj tjera svog sa ognjišta. Tako vlasti rade sa ovim narodima. Ako ste opstali, Vi, koji ste do sada ostali zašto da dozvolite da vas otjera svoj kada ste izdržali progon od tuđeg.

Kada pogledate ovaj CD sigurno kažete – Bježim odavde u svijet! Zato pogledajte poslije CD-a – CNN, pa kada vidite šta se dešava u tom svijetu reći ćete – Kud ću bježati u vražiju mater?!   

Doviđenja!!!”

 

Cijeli komentar u video prilogu…

 

(Vijesti.ba)

(5443)

SENAD HADŽIFEJZOVIĆ: ”Bježimo odavde! Gdje, u vražiju mater?!” (VIDEO)

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Zabava |
About The Author
-