NEVJEROVATNA BILJKA: Pogledajte kako je ratni zločinac Šešelj ubio rak…

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj otkrio je gostujući u emisiji “Lični stav” koja se emituje na Jutjubu, kako je uspeo da se izbori sa opakom bolešću zbog koje su u Haškom tribunalu mislili da će brzo umreti.

Dok je lider radikala bio u Hagu u Srbiju su iz dana u dan stizale informacije o njegovom stanju i da se Šešelj bori za život, a one su išle do te mere u kojima se tvrdi da su mu i “dani bili odbrojani”.

Šešelj za “Lični stav” otkriva kako se izborio sa ovom opakom boljkom koja ima veoma visok stepen smrtnosti i kako je uz pomoć alternativne medicine uspeo da sačuva život.

“Ja zamalo nisam umro zbog srčanih problema i sad imam ugrađen defibrilator sa pejsmejkerom. Sad mi je srce sanirano. Daću vam potpunu informaciju. Imao sam rak debelog creva koji je operisan. Nastupile su metastaze, probijen je zid creva i krenule su metastaze na jetri, izvadili su mi 20 limftnih čvorova, od toga 4 ili 5 nisu bili zahvaćeni metastazom”.

“Što se jetre tiče ja sam odbio da primim hemioterapiju u Hagu. Primio sam je jednom i onda umesto da idem na sunce posle nje i da družim se sa ostalima da popravim raspoloženje, u Hagu su me zatvorili u neki bunker i držali izolovanog celu nedelju. Zbog toga sam odbio da idem na nove hemioterapije.

Pošto sam to odbio lekari su procenili da će se metastaze na jetri ubrzo razvijati i da ću do jula umreti. To je možda bio jedan od razloga zašto su me izbacili iz Haga. Ja sam ovde pristupio lečenju kako konvencionalnom tako i alternativnom, a šta je više doprinelo to ne mogu da vam kažem. Poslednji put kada sam bio na pregledu ustanovljeno mi je da se metastaze nisu povećavale, jedna je 5 milimetara, a druga 9”, rekao je Šešelj.

Lider radikala otkrio je kojim se alternativnim vidovima lečenja podvrgnuo:

“Primenio sam više vidova alternativnog lečenja. Nisam koristio ulje od kanabisa, mada sam bio sklon i to da probam. Međutim, po savetu mog lekara Milovana Bojića to nisam uradio. Nisam protiv toga, čak sam se i javno zalagao da se to dozvoli kao metod lečenja”.

“Svako jutro i dalje uzimam 3 – 4 gutljaja soka od sibirske aronije. Svako jutro pijem 2 dl soka cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke. Onda sam uzimao sušene semenke kajsije, pa sam uzimao vitamin B17, to je cijanid ili je zasnovano na cijanidu u količinama nedovoljnim da ubiju čoveka, a on mnogo lakše ubija bolesne ćelije zahvaćene karcinomom u organizmu. Taj vitamin uzimam npr 100 dana, pa pauza i opet ponovim”.

(94)

NEVJEROVATNA BILJKA: Pogledajte kako je ratni zločinac Šešelj ubio rak…

| Magazin, Slider |
About The Author
-