MAMA (36) KOJA JE ZADAVILA KĆERKU (8) KABLOM, A ONDA UBILA I SEBE u oproštajnom pismu napisala…

U kući u Sokobanji u Srbiji pronađena su dva beživotna tijela. Utvrđeno je da se radi o majci i djetetu, a sumnja se da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Prema informacijama do kojih su došle beogradske Večernje novosti, majkaIvana Majstorović (36) je objesila osmogodišnju kćerku N.M, a potom isebi presudila vješanjem.

Tragedija se dogodila u utorak uveče.

Kako prenosi RTS, u zaječarskoj policiji je potvrđeno da su pronađena tijela majke i djeteta, kao i to da je u utorak najprije prijavljen nestanak, ali zasad nije poznato ko je uputio tu prijavu.

Nakon toga je ekipa policije pronašla tijela osmogodišnje djevojčice i njene majke.

Ivana Majstorović je, nezvanično se doznaje, zatečena na tavanu porodične kuće, a u ormaru je pronađena njena mrtva kćerka sa omotanim gajtanom oko vrata.

MajstorovickucaKuća u kojoj se dogodila tragedija

Ivana je, doznaju Novosti, ostavila dva oproštajna pisma, jedno za majku a drugo za muža. 36-godišnja žena živjela je u kući sa očuhom i majkom, a muž joj radi u Francuskoj.

Oni su zajedno sa ocem djeteta prije nekoliko dana proslavili Natalijin rođendan. Komšije su u šoku zbog ubistva i samoubistva, jer niko ne može da pretpostavi šta je dovelo do ove tragedije.

“Izvinite što vam nanosim bol. Ali budite zadovoljni jer Natalija i ja idemo na bolje mesto”, navedeno je u oproštajnom pismu koje je Ivana ostavila za majku.

Ivana je imala brata, koji je prije nekoliko godina stradao u saobraćajnoj nesreći.

(44)

MAMA (36) KOJA JE ZADAVILA KĆERKU (8) KABLOM, A ONDA UBILA I SEBE u oproštajnom pismu napisala…

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-