DRAMATIČNE SNIMKE IZ AVIONA: Masovna tučnjava dvije grupe žena, vrištale i vukle se za kose…

Osoblje aviona uspjelo je grupu od 15 putnika izbaciti iz aviona koji je na kraju poletio s gotovo dva sata zakašnjenja.

 

 

Let iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu pretvorio se u haos nakon što je u avionu Gol Airlinesa u četvrtak izbila masovna tučnjava između 15 žena koje su se šamarale i vrištale jedna na drugu pred ostalim zaprepaštenim putnicima.

 

 

Snimka iz aviona prikazuje žene kako se tuku i vuku za kosu dok ih posada pokušava razdvojiti. Tučnjava je u jednom trenutku postala toliko agresivna da je jedna od žena gole grudi morala prekriti rukama.

 

 

Svađa je navodno izbila između dvije porodice nakon što je jedna majka zamolila drugu putnicu može li se zamijeniti za sjedala s njezinim djetetom, koje ima posebne potrebe. Kad je njezina molba odbijena, pobjesnila je i počela napadati putnicu, javljaju lokalni mediji.

 

 

Svađa je vrlo brzo eskalirala i završila kao masovna tučnjava između dvije grupe žena.

 

 

Šokantna snimka prikazuje ženu s kovrdžavom kosom kako pokušava skočiti na sjedalo iza nje kako bi dohvatila drugu putnicu, ali u tom je pokušaju zaustavlja stjuard.

 

 

U par sekundi druga putnica vrišteći napada jednu ženu, vuče je za kosu i neprestano šamara, a za kosu je u isto vrijeme povlači i druga žena koja ubrzo shvaća da je u čitavom haosu ostala g**ih g*udi.

 

 

Svađa je izbila dok su putnici čekali da polete iz zračne luke Bahia, a osoblje aviona uspjelo je grupu od 15 putnika izbaciti iz aviona koji je na kraju poletio s gotovo dva sata zakašnjenja.

 

 

Pogledajte video:

 

 


 

(SB)

(187)

DRAMATIČNE SNIMKE IZ AVIONA: Masovna tučnjava dvije grupe žena, vrištale i vukle se za kose…

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-