CECA I DANAS IZBJEGAVA ČEDU JOVANOVIĆA: Objavio joj slike iz…

U akciji Sablja, kada se srbijanska vlast obračunavala sa kriminalnim miljeom, privedeni su Legija i njegovi kompanjoni a uhapšena je tada i „srpska heroina“ Ceca Ražnatović.

 

 

Jelena Karleuša nije jedini razlog Cecinih problema po društvenim mrežama. Bolje reći muka, kako je sama rekla. Njihov problem počeo je još prije 20 godina kada je Jelena Karleuša izjavila onu čuvenu rečenicu „sve smo mi kurve“ na šta je Cecin suprug Arkan pričao da je u tom momentu Karleuša bila ili pijana ili drogirana.

 

Naravno, to Karleušu nije moglo zbuniti, niti odvući od nauma koji je planirala a to je da kaže „ko o čemu, kurva o poštenju“, misleći naravno na Cecu. Tada je tom rečenicom vrlo duboko „zarovila“ te sigurno dotakla Cecu pa i samog Arkana jer se, na kraju, ova rečenica mogla odnositi na oboje.

 

CECA I DANAS IZBJEGAVA ČEDU JOVANOVIĆA: Objavio joj slike iz zatvora

 

Karleuša je nedavno ispričala jednu priču, kratku ali jasnu a uz to i dokumentovanu. A ona je vezana za Arkana kada je 1979. godine uhapšen u Holandiji prilikom pljačke zlatare.

 

Naravno, tu je bila i foto dokumentacija koju je Jelena uspjela da pronađe i tako još više produbi neprijateljske odnose sa ženom koja, kako je rekla sama Jelena, sve radi ispod žita. Tu je svakako uvijek i Aca Lukas koji „džentlmenski“ brani svoju kolegicu Cecu bezgranično vrijeđajući Jelenu jer, navodno, smeta mu ko dira djecu njegove prijateljice kao da dira njegovu vlastitu. Zasmetalo mu je i to što je Jelena rela da je Srbija banana država, a kako je prokomentarisao može se i naslutiti.

 

I Čedomiru Jovanoviću je svojevremeno Ceca „stala na žulj“. Od 2003. godine pa do danas kada ga vidi koluta očima, izbjegava bilo kakav susret jer je on objavio Cecine slike iz zatvora nakon njenog hapšenja 2003. godine.

 

CECA I DANAS IZBJEGAVA ČEDU JOVANOVIĆA: Objavio joj slike iz zatvora

 

A nakon monstruoznog ubistva Ivana Stambolića za koje je osuđen Cecin kum Milorad Ulemek Legija, na Cecinom 28. rođendanu 2002. godine se našao i glumac Sergej Trifunović, pričao kojekakve gluposti jer je naučio da, kako kaže Jovanović, popije batine zbog prozivanja Legije.

 

Potom u akciji Sablja, kada se srbijanska vlast obračunavala sa kriminalnim miljeom, privedeni su Legija i njegovi kompanjoni a uhapšena je tada i „srpska heroina“ Ceca Ražnatović.

 

Ceca danas, osim što niz godina apstinira od hit kompozicija, sve više i više navlači mržnju ne samo običnih smrtnika nego i kolega ali političara i ljudi iz javnog života.

(469)

CECA I DANAS IZBJEGAVA ČEDU JOVANOVIĆA: Objavio joj slike iz…

| Da se ne zaboravi, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-