TAJNA ČUVANA 40 GODINA! Šaban je VANBRAČNOM SINU ostavio nešto JAKO VRIJEDNO! Javio se ON da POSVJEDOČI

Ne može da porekne!

 

Jedan od najpopularnijih pjevača domaće narodne muzike, Šaban Šaulić, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u februaru, a brojne kolege, prijatelji i poštovaoci njegovog lika i djela ispratili su ga na vječni počinak.

Među njima se pojavio i vanbračni sin Robert, koji je svojim prisustvom privukao veliku pažnju javnosti, a mnogo se spekulisalo o njegovom odnosu sa Šabanom, ali i glasinama da nije bio poželjan u porodici i da ga otac nikada nije prihvatio kao svoje dijete.

 

saban-saulic

Međutim, izvor blizak porodici Šaulić otkriva navodno pravu istinu.

– Poznato je da je Šaban priznao očinstvo bez utvrđivanja, nikada nije pravio pitanje, ali je otvoreno govorio da Robert nije dijete rođeno iz ljubavi. Goca je prije udaje za Šaulića znala da on ima vanbračno dijete i nastojala je u tome da se Šaban zbliži s njim. Robertova majka Nevenka je tada radila u Njemačkoj, dok je on rastao s njenim roditeljima u blizini Zrenjanina. Tada je Goca predložila Neni da ona i Šaban usvoje Roberta, da raste zajedno s njihovom djecom. Ali Nevenka je to odbila. Nena nije htjela da dozvoli da sin živi sa Šaulićima, nego je tražila da im oni naprave kuću. To je bilo 1978. godine, Šaban i Goca su dali oko 100.000 maraka za zidanje kuće – rekao je izvor.

 

Šaban Šaulić

Pjevač Hasan Dudić takođe je potvrdio da su svi navodi da je Robert odbačen od strane porodice Šaulić netačne, pa otkrio čemu je on kao Šabanov kućni prijatelj svjedočio.

 

– Tačno je. Lično je Goca dala novac Robertovoj majci da napravi kuću za sebe i djete, to je bilo još sedamdesetih godina. Ja o tome sve znam i mogu da posvjedočim, treba pravo govoriti. Vidim da sad mnogi komentarišu kako Goca nije dala Šabanu da bude u kontaktu s Robertom, a to su laži i izmišljotine dokonih ljudi. Šaban je mogao viđati sina i da se čuje s njim kad god je poželio. Na sahrani mi je rekao da mu je mnogo teško zbog Šabanove smrti, plakao je. Trebalo bi uskoro da se čujem i vidim s njim da se lijepo ispričamo. Baš mi je bilo teško kad mi je rekao: “Striko, ući ću u kapelu da izjavim Goci, sestrama i bratu saučešće”, Robert je mnogo dobar dečko – rekao je Hasan.

 

hasan-dudic,-goca-bozinovska

 

Šabanova ćerka, Ilda Šaulić je 2009.godine izjavila da nije u kontaktu sa Robertom, pa naglasila i zbog čega.

 

– Mi nikad nismo imali prilike da budemo u nekom kontaktu. On je dečko koji je rođen prije nas i pre nego što se moja majka udala tako da, eto, nije bilo prilike. On je čovek koji ima svoju porodicu i ja mu želim svu sreću – rekla je tada Ilda.

(1357)

TAJNA ČUVANA 40 GODINA! Šaban je VANBRAČNOM SINU ostavio nešto JAKO VRIJEDNO! Javio se ON da POSVJEDOČI

| Da se ne zaboravi, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-