BOŽIĆNA PORUKA DRAGANA ČOVIĆA: “Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini”

Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

 

 

Okuplja nas u toplini doma, mira i neraskidivog zajedništva.

 

 

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je svim katolicima u Bosni i Hercegovini Božić, navodi se na zvaničnoj stranici HDZ-a BiH.

 

 

Božićnu poruku Dragana Čovića prenosimo u cjelosti:

 

Drage Hrvatice i Hrvati,

 

Dragi žitelji naše domovine Bosne i Hercegovine,

 

 

Dragi prijatelji,

 

Obraćam vam se u ovome blagdanskom razdoblju kada nas Isus Krist podučava da svako ljudsko biće ima beskonačnu vrijednost jer svi smo jednaki u njegovim očima i svi smo djeca Njegova.

 

 

Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini. Okuplja nas u toplini doma, mira i neraskidivog zajedništva.

 

 

Usmjerava nas prema dobrome i iziskuje od nas da s pažnjom pogledamo u srce drugoga- pokažemo suosjećanje, razumijevanje i nadu.

 

 

Iskoristimo svi ovo blagdansko ozračje za mjerljive korake prema zajedničkom suživotu ispunjenom razumijevanju i uvažavanjem u zahtjevnom procesu našeg integriranja u najviše civilizacijske dosege današnjice.

 

 

Neka nas sve blagoslovi dragi Bog, uz želju da svijetlost nade, mira, radosti i ljubavi bude naš svakodnevni i zajednički putokaz.

 

 

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

 

 

Sretna i uspješna Nova 2023. godina.

 

 

(SB)

(51)

BOŽIĆNA PORUKA DRAGANA ČOVIĆA: “Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini”

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-