AFERA KOJA TRESE AMERIKU: Sudija Antonjin Skalija, sastao se sa Obamom nekoliko sati prije smrti

Ruska obavještajna agencija je otkrila da se sudac Vrhovnog suda SAD, Antonjin Skalija, sastao s predsjednikom Obamom nekoliko sati prije smrti.

 

Tajni sastanak se odigrao u zrakoplovu koji se kretao ka ranču jednog dobrog Obaminog prijatelja u Teksasu.

Prema izvještaju ruske obavještajne službe SVR, predsjednik Obama i sudac Skalija su se 11. veljače nalazili u avio bazi Andrews, iz koje je predsjednik trebao otputovati za Los Angeles, dok je sudac trebao otputovati u Teksas.

Predsjednik Obama je trebalo putovati zrakoplovom Boeing VC-25, a sudac avionom Gulfstream C-37A.

Međutim, prije nego što su ovi avioni odletjeli, služba SVR koja prati važne američke političke i vojne ličnosti je uočila odstupanje u protokolu pošto je skrb o sucu preuzela Tajna služba SAD umjesto Sudskog odreda za sigurnost (JSD).

Služba SVR je navela da je došlo do još jednog odstupanja od protokola kada su satelitski podaci ukazali na to da američki borbeni F-16 avioni prate i jedan i drugi avion, iako je ovaj nivo zaštite rezerviran isključivo za predsjednika.

Kasnije je ustanovljeno da je sudijin zrakoplov Gulfstream C-37A nakon slijetanja u Teksasu uz pratnju F-16 zrakoplova otputovao za Los Angeles, gdje su novinari već naveliko pitali gdje je predsjednik Obama.

Obavještajna služba SVR je zaključila da se predsjednik Obama nalazio u zrakoplovu Gulfstream C-37A, u kom je razgovarao sa sucem Skalijom, što je ujedno i objašnjenje zašto je borbeni avion F-16 pratio i taj avion.

U izvještaju se dalje navodi da je konvoj vozila napustio aerodrom u Teksasu i da se uputio na sibo Krik ranč.

Taj ranč je u vlasništvu teksaškog multimilijunaša Johna Poindekstera, koji je dugogodišnji Obamin prijatelj.

U izvješću se također napominje da je, 36 sati nakon dolaska suca Skalija na ranč, Poindekster javio medijima da je sudac umro bez da je medicinski stručnjak došao ispitati tijelo, što se protivi teksaškom zakonu po kojem je autopsija obavezna u slučaju da su uzrok smrti ili okolnosti smrti nepoznati.

Navodi se da je sudac pronađen s jastukom preko glave u krevetu u neizgužvanoj postelji, što samo po sebi iziskuje autopsiju jer je uzrok smrti nepoznat.

Više je nego očito da je Obamin režim zataškao sudijinu smrt, a ankete pokazuju da čak 79% ljudi vjeruje da je sudac ubijen, iako je malo vjerojatno da će se ikada saznati pravi detalji o njegovoj smrti.

 

Webtribune.rs

(22)

AFERA KOJA TRESE AMERIKU: Sudija Antonjin Skalija, sastao se sa Obamom nekoliko sati prije smrti

| Skandal, Slider |
About The Author
-