Vukanović: Dodik bosanski Pablo Escobar – na doživotnu! Da mi je opsovao genocid, završio bih s njim

Nebojša Vukanović o protestima za Dodika: “Cilj je skrenuti pažnju sa kapitulacije Milorada Dodika!”

 

 

Vukanović: “Dodik se bori za imovinu, a sva imovina RS-a je pod hipotekom i koncesijom! RS će za tri godine morati da vrati preko milijardu i po maraka! Živim za dan da Dodika skinemo sa vlasti!

 

 

Salihović: “Ima li pravde i reda u NSRS-u i entitetu RS-u?” Vukanović: “Nema pravde nigdje u BiH! Ima je samo u tragovima, kao i života na Mjesecu!”

 

 

Pravde u BiH ima ko života na Mjesecu! Ovakva vlast odgovara stranim centrima moći! Predsjednik RS-a je uzurpator!

 

 

Međunarodna zajednica pravi ustupke, a dio bošnjačkih predstavnika paktove sa Dodikom! Oni su najodgovorniji za ovu krizu! Te koji su danas protestovali, barut u ratu nije omirisao: ni Dodika ni Stevandića…

 

 

Tajkuni u RS-u prve milione su stekli ratnim švercom! Sada ti ljudi žele da sačuvaju svoje bogatstvo, ne žele da se uspostavi pravna država! Konaković brani Dodika! Najviše zla nanose Srbima koji idu u Federaciju da rade! Stvarni cilj protesta je da se skrene pažnja sa kapitulacije Milorada Dodika!

 

 

Ponovo je iskoristio NSRS za političku trgovinu! Dodik razmišlja isto kao Pablo Escobar! Kada se Escobar uplašio da će ga uhapsiti, pravio je rat i teror! Čim se Dodik osjetio isto, pravi haos, blokira puteve i pravi incidente!

 

 

Dodik je u škripcu, nema gdje! Dodik je Trojki psovao mrtve i vrijeđao! To nikad niko od Srba ne bi pomislio, a ne rekao!

 

 

Pitam lidere Trojke: imate li prst obraza i časti? Stranci kažu Dodiku da donosi bilo kakve zakone, samo da osudi Putina, podrži Zelenskog i donese evropske zakone! Nema razlike između SDA i Trojke! Dodik bi danas bio najsretniji da je bačen neki kamen i razbijena jedna glava!

 

 

Treba nam čisto pravosuđe, a ne da ih ja postrojavam na ulici! Dodik je zarobio sve institucije! Dok je na vlasti, nizašta ne može odgovarati!

 

 

Dodik ima toliko saveznika da je to nevjerovatno! Kad god je u krizi, Milanović mu daje čašu vode i pojas za spas! Tu je i Orban koji ga spašava! Dodik je jedan dan Evropejac, drugi rusofil! Dodik uvijek ide na sve ili ništa i uvijek ima mogućnost trgovine sa strancima!

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

(Face.ba)

(2128)

Vukanović: Dodik bosanski Pablo Escobar – na doživotnu! Da mi je opsovao genocid, završio bih s njim

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-