Stanivuković priredio šou u Narodnoj skupštini RS: Dodik pali bojler, a Željka se tušira kad je…

Avionu, slomit ću ti krila, da ne letiš, škola bi bila i bolnica bi bila i vrtić bi bio i sve bi bilo, rekao je zastupnik PDP-a

 

 

Pravi šou odigrao se danas u Narodnoj skupštini RS tokom rasprave o Nacrtu zakona o električnoj energiji. Glavne uloge imali su opozicioni zastupnik PDP-a Draško Stanivuković i zastupnik vladajućeg SNSD-a Srđan Mazalica.

 

– Mnogi od nas se trude da čekamo jeftinu električnu energiju pa da onda uključimo neke kućanske aparate, da onda uključimo bojler, veš-mašinu, mašinu za suđe i nešto slično – rekao je Mazalica, prenosi Avaz.

 

Nije se dugo čekalo na odgovor zastupnika Stanivukovića, koji u svom repliciranju nije poštedio ni lidera SNSD-a Milorada Dodika, kao ni predsjednicu RS Željku Cvijanović.

 

– Ja sam čuo da gospodin Dodik isto gleda kada će bojler uključiti po jeftinijoj tarifi, Željka jednom otkaza sjednicu Vlade pa se istuširala kada je jeftnija struja i obračun… gledaju fen kad će da uključe. Gospodine Mazalica, kada smo kod toga koliko trošite, možda vi trošite manje struje, jer nemate kose pa se brzo operete pa manje i vode plaćate. Kad već pričamo. Ko vjeruje u tu priču? Zamislite da neko vjeruje ljudima iz SNSD-a da on gleda kad je struja jeftinija – rekao je Stanivuković.

 

Zastupnik PDP-a jedan je od organizatora protesta zbog najavljenog poskupljenja struje u RS. On je rekao  kako želi da građani izađu i zbog kupovine novog aviona u vrijednosti od 19 miliona KM.

 

– Uz pjesmu “Avionu, slomit ću ti krila, da ne letiš, škola bi bila i bolnica bi bila i vrtić bi bio i sve bi bilo. Izlazimo zbog aviona – 19 miliona, helikopter 10 miliona i pozivam zdravstvene radnike jer sam rekao da 30 miliona košta da se i njima povećaju plate za 10 posto – rekao je Stanivuković.

 

Pogledajte video:

 

 


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

(613)

Stanivuković priredio šou u Narodnoj skupštini RS: Dodik pali bojler, a Željka se tušira kad je…

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-