NAKON UDARCA PESNICOM I DISKVALIFIKACIJE Oglasio se – BRUKA, rad iza leđa i “Kad te 10h drže BEZ jela”

Svjestan svega…

 

 

Nakon što je Dražen Bakić nasrnuo na Marka Đedovića tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Veliki šef poslao je zadrugarima pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa Bane Čolak.

 

U pismu je saopšteno da je Dražen momentalno diskvalifikovan nakon što je ustanovljeno da je ipak udario Marka, iako je Vladimir Tomović predvideo situaciju i stigao odmah, te tako spriječio veći incident.

 

Diskvalifikacija Dražena Bakića

 

Diskvalifikacija Dražena Bakića

 

Bakić se sada oglasio na Fejsbuku i priznao je da je napravio problem. On se nada da se nije jako obrukao, a svestan je i da su mu pojedini učesnici radili iza leđa.

 

drazen-bakic

 

– Da se obratim svim dobrim ljudima koji su me pratili – morao sam sa izađem danas iz “Zadruge” jer sam napravio problem.

 

Mnogo sam srećan zbog pesme koja je posvećena meni, nadam se da vas nisam obrukao i da će drugi put biti bolje – napisao je Bakić na Fejsbuku, a potom dodao:

 

 

 

– Svi su fini, a iza leđa svašta – poručio je on pojedinim zadrugarima, a onda je šerovao i snimak intervjua u studiju kod Dušice Jakovljević gde je svoju tremu opravdao sledećim rečima:

 

– Kad te drže 10 sati bez hrane!

(627)

NAKON UDARCA PESNICOM I DISKVALIFIKACIJE Oglasio se – BRUKA, rad iza leđa i “Kad te 10h drže BEZ jela”

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-