“SRCE PUKLO JE KA’ TVRDA STINA, PA BEZ TEBE JEDVA KUCA!”: Neutješni Nenad Periš obilježio Matejev rođendan, sada bi imao 28 godina…

Uz znakovitu pjesmu, Periš je naveo i datum Matejevog rođenja te emotikon crvenog srca.

 

 

Otac tragično preminulog Mateja Periša, čije je tijelo sredinom maja, nakon pet mjeseci potrage, pronađeno u Dunavu u Beogradu, obilježio je rođendan svog neprežaljenog sina.

 

 

Nenad Periš je tako na svom Facebooku podijelio pjesmu Tedija Spalata ‘Moje izgubljeno blago’ te time obilježio rođendan svog sina koji bi, da je živ, sada imao 28 godina.

 

 

Crveno srce za sina

 

Uz znakovitu pjesmu, Periš je naveo i datum Matejevog rođenja te emotikon crvenog srca, obilježivši tako prvi rođendan svog pokojnog sina otkad je preminuo.

 

 

 

 

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći s 30. na 31. decembra u Beogradu, gdje je s društvom otišao proslaviti novu godinu. Uslijedili su mjeseci mučne potrage za mladićem kojemu se kod Save, nakon što je trčao beogradskim ulicama, izgubio svaki trag.

 

 

 

 

Ni danas nije jasno kako je Matej završio u Savi, niti zašto je trčao, a potragu za nestalim Splićaninom pratila je cijela regija, koju je ovaj slučaj senzibilizirao.

 

 

 

(SB)

(440)

“SRCE PUKLO JE KA’ TVRDA STINA, PA BEZ TEBE JEDVA KUCA!”: Neutješni Nenad Periš obilježio Matejev rođendan, sada bi imao 28 godina…

About The Author
-