“DOSTA SAM ŠUTIO, SAD ĆU SVE DA OTKRIJEM” Zoran Marjanović najavio novi preokret…

Ponovo se oglasio Zoran Marrjanović i tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge.

 

 

„Optuženi zna mnogo toga, ali detalje ne smije da iznosi u javnost dok ne počne suđenje“, prijatelj porodice

 

„Dosta sam ćutao! Ispričaću sve što mi je na duši i jedva čekam da počne suđenje“, riječi su Zorana Marjanovića (39), optuženog za ubistvo supruge i pjevačice Jelene, uoči procesa koji je nazvan i „suđenjem vijeka“.

 

374397-zoran-marjanovic01-news1-damir-dervisagic-ls

 

Interesovanje za proces ne jenjava ni tri godine poslije ubistva pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, a optuženom je pukao film i hoće da ispriča sve, zbog čega će, prema riječima našeg izvora, mnogi biti šokirani!

 

– Zoran je odlučan da dokaže svoju nevinost i on će prvi put iznijeti neke stvari koje javnost još ne zna! Dan uoči suđenja je bio raspoložen. Nije imao tremu. Naprotiv, jedva čeka da počne proces. Smučilo mu se sve, jer od 2016. svi upiru prstom u njega. On zna mnogo, ali ništa nije smio da iznosi u javnost. Upozoravali su ga da ništa ne otkriva dok ne počne suđenje. On tvrdi da je čist kao suza i da nikada nije bio sigurniji u sebe – kaže izvor blizak porodici Marjanović.

 

Zoran Marjanović je poslije pripremnog ročišta, koje je održano 11. septembra ove godine u Višem sudu u Beogradu, izjavio za medije da mu se sve smučilo.

 

1787679-auto-aleksandar-jovanovic-cile-marina-lopicic-privatna-arhiva-zoran-marjanovic-jelena-marjanovic-ls

 

– Suviše dugo traje sve ovo, suviše dugo. Ne znam ni sam kako podnosim, vjerujte – rekao je Zoran za medije poslije pripremnog ročišta sa očima punih suza.

 

Proces počinje danas u Višem sudu u Beogradu i biće otvoren za javnost. Zoran se brani sa slobode od 12. juna 2018. godine, a uhapšen je 15. septembra 2017. zbog sumnje da je počinio zvjersko ubistvo.

 

Podsjetimo, Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče, dok su je suprug i ćerka Jana navodno čekali na kraju nasipa. Tog trenutka joj se izgubio svaki trag, a telo je nađeno sutradan u kanalu punom vode u naselju Crvenka u Borči, nedaleko od mjesta gdje je navodno trčala. Obdukcija je pokazala da je Jelena ubijena sa najmanje devet udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, dok joj je od siline udaraca polomljeno i nekoliko zuba. Od tada je saslušan veliki broj svjedoka, među kojima su i građani Crvenke koji žive u blizini nasipa. U Više javno tužilaštvo u Beogradu bili su pozivani i članovi porodice Marjanović, ali su oni iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svjedoče u procesu koji se vodi protiv člana njihove porodice.
Tetovaža kao tuga za Jelenom

 

zoran-pink

 

Zoran Marjanović je na pripremnom ročištu 11. septembra pokazao i novu tetovažu, koja se nalazi na jagodici ispod desnog oka. Istetovirao je jedno anđeosko krilo, koje simboliše nenadoknadiv gubitak drage osobe. On je tu tetovažu uradio navodno odmah poslije izlaska iz zatvora, u kojem je proveo deset mjeseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo.

 

Izvor: alo.rs

(1066)

“DOSTA SAM ŠUTIO, SAD ĆU SVE DA OTKRIJEM” Zoran Marjanović najavio novi preokret…

About The Author
-