RIJEČI MONSTRUMA OD KOJIH SE LEDI KRV U ŽILAMA: Evo šta je rekao o ubistvu Tijane Jurić!

Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku ubio petnaestogodišnju Tijanu Jurić i potom sakrio njeno tijelo.

 

 

Igor Jurić djevojčicin otac otkrio je u raspravi o oslobađajućoj presudi za s*lovatelju djeteta od 13 godina na Tviteru šta je ubica njegove ćerke rekao na suđenju zašto je to uradio.

 

– I na kraju, na sreću ne možeš da znaš kako se osjećaju djeca i roditelji žrtve pedofila.

 

Ovo je direktan ubod u srce svima nama. Obrazloženje suda za oslobađajuću presudu je da “nije znao”. Kada je sudija pitala ubicu mog djeteta zašto je to uradio, odgovorio je sa “ne znam”. Pozdrav.

 

tijana

 

Podjsetimo, Dragan Đurić osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva Tijane (15). Samo slučajnost je kriva za kobni susret djevojčice i monstruma.

 

Tijana se poslije ponoći vraćala sa drugom i drugaricom sa obližnjih sportskih terena u dom babe i dede, gdje je provodila raspust. U jednom trenutku rekla im je da je zaboravila duks i da će ponovo otići do obližnjeg sportskog centra “Rata”.

 

– Ušla je u uličicu koja vodi do “Rate” i tu se susrela sa monstrumom. Đurić se svojim crvenim “golfom” upravo tim putem vraćao sa fudbalskih terena, gdje je bio u toku turnir u malom fudbalu. Cunjao je na tribinama, a onda je krenuo nazad.

 

Dragan Đurić

Đurić je automobilom udario Tijanu, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio uvozilo i odvezao u atar kod Sombora, gdje je potom i ubio.

 

Potraga za Tijanom je trajala 13 dana, a telo devojčice policija je pronašla u polju, 10 kilometara od Sombora. Policiju je na mesto gde ju je zakopao odveo ubica Dragan Đurić.

 

Dok je trajala potraga za nestalom Tijanom, Đurić je na internetu pretraživao p*rniće i raspitivao se za koliko vremena se raspada ljudsko tijelo.

 

Kada je Đurić upitan da li ima nešto da doda on je skoro plačnim glasom odgovorio:

 

– Nemam ništa.

(218)

RIJEČI MONSTRUMA OD KOJIH SE LEDI KRV U ŽILAMA: Evo šta je rekao o ubistvu Tijane Jurić!

About The Author
-