SKANDAL TRESE SRBIJU: Starleta u rijalitiju priznala da je imala akciju sa Ivicom Dačićem!

Kada se izmiješaju rijaliti i politika, nastaje opšti haos! Svjedoci tog haosa upravo su preksinoć bili gledaoci rijaliti emisjie „Parovi“ jer je Miki Đuričić, jedan od učesnika, bez dlake na jeziku i bez cenzure iznio da je Tijana Ajfon, takođe učesnica istog rijalitija, tvrdila da je bila u ljubavnoj vezi, kako sa predsjednikom države Tomislavom Nikolićem, tako i sa ministrom spoljnjih poslova Ivicom Dačićem.

Đuričić tvrdi da je Ajfonka šefa diplomatije okarakterisala kao lošeg ljubavnika „sa izvijesnim nedostatkom“, kao i da je tvrdila da je popila batine od Tominog obezbjeđenja.

– Pozivam državnog tužioca da dođe i da ispita Tijanu Ajfon, koja priča da se jeb*** sa predsjednikom države i da joj je njegovo obezbjeđenje slomilo nogu. Pozivam državnog tužioca da ispita prostitu*ku ko joj je slomio nogu. Ako je tako, da se predsjednik države tuži zato što je njegovo obezbjeđenje njegovoj ku*** slomilo nogu. To je lično Tijana pričala, nisam ja izmislio, imam i svjedoka. Tijana se služi lažima, a ja samo istinom. Ja imam mu** da kažem, a ti nemaš – govorio je Miki, obraćajući se Tijani, a i gledaocima.

– Jesi rekla da Dačić ima k**** kao palac i da si se sa njim jeb***- nastavio je Miki.

– Je li rekla? – upitao je i sve prisutne učesnike rijalitija, na šta su oni potvrdno odgovorili, navodeći „rekla je“. Tijana od njega nije uspijevala da dođe do riječi, već se samo smješkala, a onda mu je, kada je on demonstrativno napustio prostoriju, poručila:

– Ćao, Miki, ćao, glup si…

Miki Đuričić se, nedugo pošto je sve ovo izgovorio, izvinio Tijani Ajfon, ali time nije prestalo interesovanje javnosti za sve ono što je rekao.

Prema saznanjima „Alo!“, Dačić, koga posljednjih dana stiže nevolja za nevoljom, jučer nije bio nimalo srećan što se njegovo ime pominjalo čak i u „Parovima“. On se, prema našim saznanjima, žalio na nevolju koja ga je snašla baš u trenutku kada je pred izbore pukla njegova koalicija sa PUPS-om, a MSP je pod stalnim prozivkama zbog tragedije u kojoj su poginule srpske diplomate u Libiji.

Na pitanje kako je došlo do toga da se njegovo ime u ovom kontekstu pojavljuje u rijalitiju, šef srpske diplomatije Ivica Dačić je odgovorio:

– Morbidno je i sramotno da u vrijeme dok držim posmrtne govore i idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svako bez posljedica može da izgovori. Iako su mi se izvinili, to je dno dna svakog društva. Ne pada mi na pamet da se time bavim, a koga sve to interesuje, može i lično da provjeri – rekao je Dačić.

(16)

SKANDAL TRESE SRBIJU: Starleta u rijalitiju priznala da je imala akciju sa Ivicom Dačićem!

| Magazin, Slider |
About The Author
-