SJAJ I BEDA UČESNICA FARME Posle dva dana ne smeju da se pogledaju u ogledalo

Većina učesnica Farme ubrzo po ulasku na imanje u Lisoviću zaboravi na šminku, a neke čak prestanu da se umivaju i češljaju, pa vrlo brzo pokažu lice toliko različito od onog koje prikazuju na sceni.

Na veliku žalost učesnica „Farme 7“, kamera ružičaste televizije ne provlači sliku kroz filtere, te smo ovih dana u prilici da vidimo pravo lice poznatih estradnjaka.

Iako su skoro sve farmerke u ovaj rijaliti u ponedeljak uveče ušle poput filmskih diva, koračajući crvenim tepihom pod punom šminkom, već ujutro na imanju većina ukućana izgledala je neprepoznatljivo. Bez šminke, verujemo, neki ni sami sebe nisu uspeli da prepoznaju u ogledalu.

 

Najiskusnija učesnica rijalitija, pevačica Zorica Marković, to je prokomentarisala na samom ulasku u „Farmu“.

– Jao, majko, vidi što smo se svi sredili. Sve su se tako dobro nafrakale sa tri tone pudera, a kada se sutra probudimo, ne dao ti bog. Imamo svi da se isprepadamo od sebe samih. Frka će nam biti da se probudimo i pogledamo ujutru u ogledalu – rekla je pevačica za „Blic“.

I zaista, već prvog dana većina takmičara se šetala sa naočarima za sunce pokušavajući da na taj način sakrije nedostatke na licu.

Vesna Zmijanac

 

Najveću pažnju privukla je transformacija Vesne Zmijanac, koja je ušla jako našminkana, a već ujutro se probudila potpuno bleda. Pevačica Zorica Marković odmah je pokazala da je baš briga kako izgleda, dok je Marina Perazić očigledno zaboravila četku.

I mlađe učesnice su odmah zaboravile na to da ih snimaju kamere, pa je „Pinkova“ zvezda Maja Milošević pokazala lice tinejdžerke, a Aleksandra Blagojević, poznatija kao ljubavnica Milana Popovića, sve je pokušala da sakrije velikim naočarima za sunce.

Kristina Čanković
Natalija Trik FX je odmah rekla da joj ne pada na pamet da se „picani“, a transformacija balerine Kristine Čanković najviše je šokirala gledaoce.

(51)

SJAJ I BEDA UČESNICA FARME Posle dva dana ne smeju da se pogledaju u ogledalo

| Magazin, Slider |
About The Author
-