Sanja Vulić izvrijeđala Ramu Isaka: ‘Vi ste teška bagra, strani plaćenik…’

Turista Schmidt vam se slobodno šetka po Sarajevu, a Srbi ne mogu doći u ‘kvazi glavni grad’ – navodi.

 

 

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je federalnom ministru unutrašnjih poslova Rami Isaku da bi, s obzirom na funkciju koju obavlja, trebao da zna da on ne može donositi odluke na teritoriji Republike Srpske, prenosi Banjaluka.net.

 

 

Ramo, drži se svog entiteta i svojih nadležnosti. Јasno nam je da su i Isak i MUP Kantona Sarajevo pod uticajem Michaela Murphya , njemačkog turiste Christiana Schmidta i sličnih, ali to ne mijenja činjenicu da oni mogu isto da rade i na prostoru Republike Srpske.

 

 

 

 

Republika Srpska ima svoje predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji nisu strani poslušnici. Da li će biti okupljanja i skupova podrške na teritoriji Republike Srpske odlučiće srpski narod u koordinaciji sa MUP-om Srpske – poručila je Vulićeva.

 

 

 

 

Reagujući na izjavu Isaka da će MUP Federacije BiH uraditi sve iz svoje nadležnosti da ne dozvoli najavljeno okupljanje na entiteskoj liniji, a u slučaju potrebe biće zatražen i angažman međunarodnih snaga, Vulićeva je izjavila za Srnu da Srbi nisu vandali, niti divljaci, već srboljupci i patriote, narod koji je odan svojoj otadžbini, Republici Srpskoj i svom predsjedniku.

 

 

Turista Schmidt vam se slobodno šetka po Sarajevu, a Srbi ne mogu doći u ‘kvazi glavni grad’, jer ste vi tako odlučili!? Vi ste, gospodine Isak, teška bagra i strani plaćenik, a danas ćete vidjeti šta je ljubav srpskog naroda, šta je patriotizam. Gledajte i učite, a nemojte samo klimati glavom raznim Marfijima i turistima – istakla je Vulićeva.

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)

(245)

Sanja Vulić izvrijeđala Ramu Isaka: ‘Vi ste teška bagra, strani plaćenik…’

About The Author
-