Šaban Šaulić se pomirio sa ženom Gordanom: Ali to je DEBELO platio OVIM poklonom!

Šaban Šaulić (64) jednostavno ne može da sa sebe skine ljagu poslije afere sa 40 godina mlađom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom (23). Ona je govorila o njihovom odnosu čim je ušla na imanje u Lisoviću i to je toliko iznerviralo Šabanovu suprugu Gordanu da ga je, kako su mediji pisali, izbacila iz kuće.

– Neću da budem poznata po tome što sam bila ljubavnica Šabana Šaulića. Još uvijek potenciraju tu priču. Doživjela sam pakao. On meni jeste pomogao u životu i uradio mi pjesme i odgajio me i sve, ali niko neće da piše o tome kako je on dobar čovjek, kako me je vaspitao i kako sam dobra i normalna djevojka – rekla je Cuca na farmi, što je bilo okidač za pakao u Šabanovim braku.

Tako pjevač nije imao izbora, osim da zakonitu suprugu obraduje putovanjem u Rim. Kako već svi putevi vode u ovaj drevni grad, tako je i Goca spustila loptu ispred fontane Di Trevi.

– Šaban nije imao kud jer se stalno pojavljuju informacije o njegovoj aferi sa Cucom, posebno sada kada je Ivona na farmi. Goca je bila jako ljuta i napravila je haos u kući. Ona je, naravno, čula Cucino izlaganje o odnosu sa Šabanom i, kao i svaka žena, napravila mu je problem. Onda je on riješio da je smiri putovanjem u prijestonicu Italije i skupocjenim šopingom tamo. Njih dvoje su uživali kako u historijskim znamenitostima Rima, tako i u ekskluzivnim radnjama, budući da je Rim jedna od modnih prijestonica – kaže dobro upućen izvor.

(67)

Šaban Šaulić se pomirio sa ženom Gordanom: Ali to je DEBELO platio OVIM poklonom!

| Magazin, Slider |
About The Author
-