Prava istina o sinovima Cece Ražnatović i Goce Božinovske je ostavila javnost u šoku!

Nasljednici Arkana, Šijana i Bagzija skoro svaku noć luduju po brojnim klubovima, a imaju kratak fitilj, pa se i pobiju. Goca Božinovska u jednoj izjavi je rekla da je njen Mirko spreman da ubije za Cecinog Veljka. Veljko Ražnatović (19), Mirko Šijan (22) i Nemanja Milenković Bagzi (23)  postali su nerazdvojni drugari.

 

 

Veljko, nasljednik pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, Mirko, sin ubijenog vođe „surčinskog klana“, i Nemanja, sin člana „zemunskog klana“, skoro svaku noć luduju po prijestoničkim klubovima, okruženi atraktivnim djevojkama.

 

Poslije tih provoda Veljko i Mirko prespavaju jedan kod drugog, a nerijetko se i pobiju u društvu. Naime, njih dvojica su prošlog ljeta učestvovali u tuči u jednom klubu u Budvi i tad je Šijanov nasljednik izvukao deblji kraj, nakon čega su protjerani iz Crne Gore. Mirko se nedavno potukao i na Kopaoniku kad ga napala grupa momaka dok se provodio s Bagzijevim sinom, Anastasijom Ražnatović, njenim dečkom Kostadinom Terzićem i njegovom sestrom Mašom, bivšom Veljkovom djevojkom.

 

Ovi bahati tatini sinovi postali su san svake sponzoruše. Zbog burnog života često su na stranicama crne hronike. Goca Božinovska je priznala da strahuje da joj sin jedinac ne uđe svijet kriminala.

 

– Veljko je isti kao Mirko. Oni se obožavaju. Veljko je divno dijete i kako ga Mirko opisuje: „On je takva lafčina!“ Mirko bi skočio za njega bilo šta u životu da treba. Ne daj bože da se nešto desi, nikad se ne zna, on bi bio spreman da ubije za njega – kaže pjevačica, koja je priznala da je sina Mirka testirala na narkotike.

 

I TERZIĆEV SIN U ODABRANOM DRUŠTVU

 

U društvu Veljka, Mirka i Nemanje često je i Kostadin Terzić, sin direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdana Terzića. On je tri godine u vezi sa Cecinom kćerkom Anastasijom. Nije dovođen u vezu sa ispadima koje su pravili Veljko, Mirko i Nemanja.

 

Njegov otac je 2010. uhapšen zbog malverzacija, a nakon sedam mjeseci je pušten da se brani sa slobode. Prema tvrdnjama tužilaštva, on je protivpravno stekao oko četiri miliona eura prodajom trojice igrača OFK Beograd. U optužnici se navodi da je sa drugim licima protivpravno prisvojio 1,1 milion tadašnjih maraka prilikom prelaska fudbalera Vanje Grubača u njemački Hamburger. Sudski postupak je u toku.

 

 

 

 

(Kurir)

(534)

Prava istina o sinovima Cece Ražnatović i Goce Božinovske je ostavila javnost u šoku!

| Magazin, Slider |
About The Author
-