POTPUNI ŠOK: Mrtva tinejdžerka “oživjela” u grobu, a kad su razvalili kovčeg imali su šta vidjeti…!?

Kamera je zabilježila kako ljudi razbijaju betonsku grobnicu kako bi spasili tinejdžerku koja se ‘probudila’ u kovčegu.

 

Zapanjujuće snimke pokazuju ožalošćene članove porodice kako razbijaju grobnicu kako bi došli do kovčega, tvrdeći da su čuli zapomaganje 16-godišnje Neysi Perez iznutra. Rođaci tvrde da su stakla na kovčegu bila razbijena, a da su njeni prsti bili prekriveni modricama.

 

 

No, uprkos ljekarskim naporima, nisu je uspjeli oživjeti, pa je vraćena i pokopana u istu grobnicu.

Neysi je bila u trećem mjesecu trudnoće, a jedne noći kad je koristila vanjski wc u svom domu u Hondurasu, pala je u nesvijest. Vjeruje se da se srušila u napadu panike, kad je čula rafal.

No, kada joj je krenula pjena na usta, njeni roditelji pozvali su svećenika, vjerujući da je opsjednuta zlim duhom. Rodbina kaže da je svećenik pokušao istjerati đavola, ali kada je njeno srce prestalo kucati odveli su je u bolnicu. Oživljavali su je tri sata, prije nego što je proglašena mrtvom.

Tinejdžerka je ukopana u vjenčanici u kojoj je se nedavno i udala.

Dan nakon pokopa, njen suprug Rudy Gonzales posjetio je njen grob, kada je čuo lupanje i prigušene krikove koji su dolazili iz grobnice, pa je alarmirao ostale.

Očajni članovi porodice su razbili betonski blok grobnice, izvukli kovčeg vani i pokušali oživjeti djevojku.

– Kada sam stavio ruku na njen grob, mogao sam osjetiti zvukove iznutra. Čuo sam lupanje, a onda sam čuo kako vrišti moleći za pomoć – rekao je Gonzales za lokalnu televiziju.

– To je bilo dan nakon što smo je pokopali. Nisam mogao vjerovati, bio sam presretan, pun nade.

I radnik na groblju tvrdi da je čuo zvukove koji dolaze iz groba.

– Siguran sam da su zvukovi dolazili iz groba. Nikad nisam ni pomislio da neko živ može biti dolje. Tog poslijepodneva je njen muž došao moleći me da je izvučem jer je živa. Bio je histeričan. Došla je cijela porodica, razbijali su grobnicu, vrištali njeno ime.

Neysi su u kovčegu prevezli u bolnicu. Ljekari su je pokušali oživjeti, ali svi testovi su pokazali da je klinički mrtva.

Ljekari vjeruju da je Neysi imala težak panični napad, što joj je moglo privremeno zaustaviti aktivnost srca. Druga tvrdnja je da je tinejdžerka imala napad koji je uzrokovao privremeni gubitak funkcije mišića.

Pretpostavlja se da je umrla zbog nedostatka kisika nakon što se probudila u zatvorenom kovčegu.

-Nakon što smo je izvadili iz groba, još je bila topla. Imala je ogrebotine na čelu i modrice na prstima. Izgledalo je kao da je očajniči željela izaći iz kovčega, pa se povrijedila – tvrdi njena rođaka.

Njena majka čvrsto vjeruje da je njena kćerka pokopana živa.

– Ljekari su je proglasili mrtvom, ali ona je izgledala kao da spava. Čak i dan kasnije njena boja je bila normalna, tijelo nije smrdilo, samo je izgledala kao da je u dubokom snu.

 

 

 

 

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

(685)

POTPUNI ŠOK: Mrtva tinejdžerka “oživjela” u grobu, a kad su razvalili kovčeg imali su šta vidjeti…!?

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-