PODRŠKA VLADI ĐAJIĆU: Milorad Dodik poručuo da je direktor UKC RS “humanista i patriota”

On je istakao da je Đajić, zajedno sa svim medicinskim radnicima, uradio veliki posao za vrijeme pandemije virusa korona

 

 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorad Dodik izjavio je da doktor Vlado Đajić ima njegovu podršku za sve što je uradio i radi kao jedan od najuspješnijih direktora Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

 

 

“Njegova stručnost i predan rad da se unaprijede zdravstvene usluge na UKC dokaz su da se radi o humanisti i patrioti koji voli svoj narod i našu republiku”, napisao je Dodik na Tviteru.

 

 

 

 

On je istakao da je Đajić, zajedno sa svim medicinskim radnicima, uradio veliki posao za vrijeme pandemije virusa korona, kada su dnevno na UKC liječene stotine građana i kada je najveći teret bio upravo na ljekarima i medicinskim radnicima, koji su neumorno radili.

 

 

 

 

Dodik, koji je i lider SNSD, naglasio da je Đajić i kao predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD uradio dosta na jačanju stranke u Banjaluci, što, kako je naveo, vodi SNSD jednu veliku izbornu pobjedu.

 

 

Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković tvrdi da je direktor UKC Republike Srpske i predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić za nekoliko mjeseci potrošio na razne manifestacije, kako je naveo, “oko milion KM”, te pozvao nadležno tužilaštvo da ove navode istraži.

 

 

Đajić je rekao da je Stanivuković iznio lažne optužbe na njegov račun za trošenje javnih sredstava, kao i da je neshvatljivo da mitinguje ispred ustanove u kojoj se ljekari bore za živote ljudi.

 

(SB)

(164)

PODRŠKA VLADI ĐAJIĆU: Milorad Dodik poručuo da je direktor UKC RS “humanista i patriota”

About The Author
-