Otkrivena jedna od najvećih tajni Marije Šerifović: Pjevačica je tri puta bila…

Životna želja pjevačice Marije Šerifović je da postane majka. Ona se zbog toga tri puta podvrgla vještačkoj oplodnji u Beogradu i Los Anđelesu. Pošto, nažalost, nije uspjela da zatrudni, pobjednica Evrovizje se razočarala, trenutno odustala od potomstva i posvetila se karijeri. Članica žirija “Zvezde Granda” često je siticala da će poslije tridesete godine posjetiti banku sper*e.

“Ona je prije selidbe u Ameriku u jednoj privatnoj beogradskoj klinici pokušala da ostvari ovu želju. Kada u tome nije uspjela, razočarala se i zaputila se u Los Anđeles, gdje ima odličnih stručnjaka iz ove oblasti”,otkriva dobroobaviješteni izvor “Informera”.

Pjevačica je kontaktirala poznatu američku kliniku za vantjelesno začeće i počela da prima hormonske injekcije koje su pripreme za taj zahvat.

“Ni drugi put nije uspjela da zatrudni, što ju je baš pogodilo. Ipak, nije odustajala, već je probala još jednom. Pošto ni treći put nije imala sreće, potpuno se obeshrabrila i odlučila da se posveti karijeri. Priključila se žiriju “Zvezda Granda” i objavila novi album “Hrabro”, priča sagovornik ovog lista.

Marija je prije tri godine objavila autobiografsku knjigu i film “Ispovijest”, a na promociji ove dirljive priče prvi put je priznala da bi voljela da postane majka.

“Želim sina. Dječak može da postane kriminalac ili homosek*ualac, a djevojčice su mi strašne”, kazala je Šerifovićeva, koja smatra da će biti dobra i posvećena majka:

“Ne znam da li Srbija željno iščekuje moje nasljednike, ali čim ih budem imala, rado ću to podijeliti sa nacijom, jer ljepše vijesti od te nema.”

(36)

Otkrivena jedna od najvećih tajni Marije Šerifović: Pjevačica je tri puta bila…

| Magazin, Slider |
About The Author
-