Naoružan hoda Bijeljinom i prijeti Bošnjacima: “Molim da me neko napadne da mu napravim dženazu”

Mladić iz Bijeljine koji sam sebe oslovljava kao Aco, na društvenoj mreži Tik-Tok svakodnevno širi međunacionalnu netrpeljivost, podržava Rusiju, provocira i uznemirava bošnjačke povratnike u bijeljinskim naseljima.

 

 

Na društvenim mrežama koristi ime “Srbija Srbima”, a zbog svojih video klipova koje svakodnevno objavljuje na TikToku prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova RS.

 

 

Službenicima MUP-a RS prijavljen je zbog video klipa u kojem šeta naseljenjem u Bijeljini u kojem većinski živi muslimansko stanovništvo, koristi vatreno oružje te upućuje prijetnje.

 

 

Ovo je majka mladića koji prijeti Bošnjacima: 'Veliča četničkog vojvodu Mandu'

 

 

“Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela RS i Srbija.

 

 

Krećemo po Rusku i Srpsku zastavu. Ja šta kažem, ja nikad neću slagati”, – izjavio je u sramotnom videu, prenosi Radiosarajevo

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

POVEZANI SADRŽAJ – Oglasio se Aličković i otkrio: Ovo je majka mladića Ace, popularna je, veliča četničkog vojvodu “Mandu”

 

 

(Novi.ba)

(7673)

Naoružan hoda Bijeljinom i prijeti Bošnjacima: “Molim da me neko napadne da mu napravim dženazu”

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-