MLADI BOSANAC OGROČEN: Otjerali su me iz “Zvezda Granda” iako odlično pjevam!

Mladi bosanskohercegovački pjevač Hamza Sokolović iz Konjica ispao je iz daljeg takmičenja muzičkog rijalitija “Zvezde Granda”, a svoje nezadovoljstvo podijelio je na društvenoj mreži Facebook.

 

 

Konjičaninu je teško palo što nije prošao dalje, a žiri mu nije rekao gdje je to pogriješio u svom izvođenju…

 

– Dao sam svoj maksimum, i uvijek sam se trudio i za svoj grad i za svoju državu i za sve ljude koji su vjerovali u mene i podržavali me! Ovo nije kraj…. I samo ću reći da, ako me vrate u takmičenje, otići ću i otpjevati nešto za svoju dušu, jer znam da neću proći dalje kao i uvijek. I evo sad javno kažem, dok su pojedini članovi u ovom žiriju, ja više ne mislim ići tamo i izigravati budalu, a još manje ne mislim da primam komentare da sam odličan, da bi trebalo daleko da doguram, a onda u drugom krugu biće bukvalno otjeran sa scene, prijeći toliki put, i onda ne dobiješ razlog zašto nisi dobio taster, šta je to bilo loše!?”, napisao je Sokolović te dodao:

 

– Hvala Grand produkciji na šansi, na prilici, ali dok su pojedini članovi u žiriju, ja nemam razloga da idem tamo – ogorčen je mladi Sokolović.

 

HamzaSokolovicstatus_compressed

(278)

MLADI BOSANAC OGROČEN: Otjerali su me iz “Zvezda Granda” iako odlično pjevam!

| Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-