Milanović objavio sliku Plenkovića, Dodika i Čovića pa prozvao ministra: ‘Kako ide bratov posao? Gradi li se u Banjoj Luci?’

Predizborni politički rat u Hrvatskoj uveliko traje, a u njega su sada uvukli i političke aktere iz BiH

 

 

 

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović objavio je na Facebooku fotografiju na kojoj su hrvatski premijer Andrej Plenković, predsjednik RS Milorad Dodik te šef HDZ-a BiH Dragan Čović.

 

 

 

Ispod fotografije Milanović je napisao: “Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banja Luci?”

 

 

 

Predsjednik se ovdje referira na Plenkovićeva potpredsjednika vlade i ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

 

 

 

 

 

HDZ-ov ministar Butković objavio je prije tri sata na Facebooku poveznicu na tekst o srpskom osvajačkom programu Vučića, Dodika i Porfirija.

 

 

 

Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države.

 

 

 

Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića: Ne srljaj ko gusak u Laktaše! – napisao je HDZ-ov ministar.

 

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

(465)

Milanović objavio sliku Plenkovića, Dodika i Čovića pa prozvao ministra: ‘Kako ide bratov posao? Gradi li se u Banjoj Luci?’

About The Author
-