Kako izgleda supruga Ivice Dačića: Sanja se rijetko viđa u javnosti, podijelio fotografije povodom 30 godina braka

Ivica nerijetko u svojim intervjuima spominje svoju suprugu, te je jednom prilikom otkrio i zbog čega se nikada ne eksponira…

 

 

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić proslavio je 30 godina braka sa suprugom Sanjom, sa kojom ima dvoje djece, sina Luku i kćerku Andreu.

 

 

Sanju rijetko viđamo u javnosti, a sada je Ivica na svom Instagramu podijelio njihovu fotografiju.

 

 

Par je pozirao sa tortom u obliku broja trideset, a Dačić je ispod fotografije ostavio i emotivnu poruku, prenosi Blic.

 

 

– Prvih 30 godina braka…ljubavi, podrške, roditeljstva, ima li šta ljepše? – napisao je političar.

 

 

 

 

Inače, Ivica nerijetko u svojim intervjuima spominje svoju suprugu, te je jednom prilikom otkrio i zbog čega se nikada ne eksponira.

 

 

– Ima otpor da bude prisutna u medijima, nikada nije htjela nigdje da gostuje i ja to poštujem. I supruga i ja smo tradicionalno vaspitani. To znači da je porodica na prvom mjestu, i kad je dobro i kad je teško. Iz svojih porodica ponijeli smo vjeru da se i najveći izazovi mogu riješiti uz podršku najbližih, baš kao što su i najljepši trenuci kada smo zajedno. Greši svako ko na nekoj drugoj strani traži sreću ili podršku. To smo naučili od naših roditelja i to se trudimo da prenesemo na našu djecu – pričao je on.

 

 

Ivica je otkrio kako vaspitavaju njihove nasljednike:

 

– Mojoj supruzi je pripala uloga strogog roditelja, možda i zato što sam strogoću trošio na poslu. Šalu na stranu, mislim da sam svaki trenutak sa porodicom koristio da ga provedemo u dobroj atmosferi. Obaveze su mi uvijek odnosile mnogo vremena, pa su momenti kod kuće bili veoma dragocjeni.

 

 

O tajni harmoničnog braka dugog skoro tri decenije, kaže:

 

– Ako je tajna da ljudi u braku treba da se vole i poštuju, i da to rade i poslije 30 i 50 godina zajedničkog života, onda neka bude tajna. Ipak, mislim da je to nešto što sa sobom nosi svako ko je odrastao u zdravoj porodičnoj sredini. Nije uvijek lako, ne postoji porodica bez problema, ali sve se može riješiti kada postoje ljubav, poštovanje i želja. To drži porodicu u skladu i na okupu – rekao je Ivica za medije.

 

(DEPO PORTAL/ad)

(180)

Kako izgleda supruga Ivice Dačića: Sanja se rijetko viđa u javnosti, podijelio fotografije povodom 30 godina braka

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-