Bivši prijatelj Kristijana Golubovića sve ispričao: Otkrio pravu istinu o kriminalcu!

Kristijan Golubović je u panici jer njegov bivši prijatelj Slobodan Pavlović Muki traži da mu vrati dug od 14.000 eura, pa je kriminalac riješio da te pare iznudi od Stanije Dobrojević!

Odmah po izlasku iz zatvora u decembru 2013. Golubović je otišao kod Pavlovića i tražio mu pozajmicu od 14.000 eura, tvrdeći da je švorc. Dogovor je bio da Kristijan vrati pare kad stane na noge, ali on je ubrzo zaboravio na taj dug, a starom prijatelju više se nije javljao na telefon. Slobodan tvrdi da mu je ugrožena bezbijednost, kao i bezbijednost njegove porodice jer dobija prijetnje od Kristijana i njegovih ljudi.

“Konstantno dobijam prijetnje od njegovih fanova. Ugrožena je sigurnost moje porodice, djevojke.Kristijan je namjestio meč za 58.000 eura, a pare mi nije vratio. Išao je po Njemačkoj uzimao neke automobile, to je jedva vraćao na kraju. Golubović je obični prevarant koji se služi starom slavom i pokušava na taj način dođe do novca“, priča Slobodan u video snimku i ističe kako Tamara Đurić nema nikakve veze sa cijelom pričom kao ni da ga nije ona nagovorila da se obrati javnosti.

“Tamara Đurić mi ništa nije platila da bih ja pričao. Nema šta meni djevojka da plati, meni Golubović duguje 14.000 eura i ne želi da mi ih vrati. Ne javlja mi se na pozive već 3 godine i mislio je da ja ne smijem sa tim da izađem u novine“, otkriva Pavlović

 

(289)

Bivši prijatelj Kristijana Golubovića sve ispričao: Otkrio pravu istinu o kriminalcu!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-