JAVILA SE GLASNOGOVORNICA FERRARIJA i otkrila novosti o Schumacheru…

Luca di Montezemolo, bivši šef Ferrarija, prije nekoliko sedmica šokirao je svjetsku javnost svojom izjavom kako se “boji da vijesti oko Schumachera nisu dobre”. Sedmerostruki F1 prvak je krajem 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u Francuskoj kad je na zabranjenom dijelu staze glavom udario u kamen. Nakon toga je stavljen u stanje inducirane kome u kojoj je bio mjesecima.

Na posljetku se probudio, ali njegov oporavak teće jako sporo i mali su pomaci prema naprijed. Oko njega brine tim liječnika i za njegovu njegu se troše veliki novci. Malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju izlazi u javnost, obitelj Schumachera zamolila je za privatnost.

Sabine Kehm nije htjela komentirati riječi bivšeg predsjednika Ferrarija

Stoga, s obzirom da vijesti o njegovom stanju cure na kapaljku, izjava glasnogovornice Sabine Kehm pravo je iznenađenje. Ona nije htjela komentirati riječi bivšeg predsjednika Ferrarija.

Michael nije ovdje s nama i naravno da nam nedostaje. Svi znamo što se dogodilo i ne možemo utjecati na sudbinu. Moramo prihvatiti činjenice i nadati se da će sve biti u redu. Treba mu potpora i strpljenje kako bi jednog dana ponovno mogao biti s nama”, rekla je Kehm.

(69)

JAVILA SE GLASNOGOVORNICA FERRARIJA i otkrila novosti o Schumacheru…

| Crna hronika, Magazin, Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-