HOĆE LI JELENA TRIVIĆ NA MEGDAN STANIVUKOVIĆU: “Moguće je da budem kandidat za gradonačelnika Banjaluke”

Obzirom da nam predstoje lokalni izbori, u najvećem broju lokalnih zajednica vjerujem da ćemo nastupiti zajedno s drugim strankama opozicije – kaže Trivićeva

 

 

Mi svakog ko se bori protiv režima smatramo našim saradnikom, ma šta ružno o nama rekao.

 

 

Ne odgovaramo na prozivke iz opozicije, jer je naš jedini politički protivnik režim, ali i pomagači režima koji se formalno deklarišu kao opozicija – rekla je u intervjuu za Srpskainfo predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić.

 

 

 

 

Ona je najavila i mogućnost da se kandidira za gradonačelnicu Banja Luke.

 

 

Obzirom da nam predstoje lokalni izbori, u najvećem broju lokalnih zajednica vjerujem da ćemo nastupiti zajedno s drugim strankama opozicije. Narodni front će stati uz mnoge kandidate iz opozicionih stranaka poput Ljubiše Petrovića, a vjerujemo i da će opozicija stati iza kvalitetnih kandidata koje će predložiti Narodni front u pojedinim lokalnim zajednicama – kaže Trivićeva.

 

 

Što se tiče “opšte borbe protiv režima”, odnosno borbe protiv SNSD i Milorada Dodika, kaže da je NF spreman na svaki vid saradnje sa drugim strankama u cilju rušenja režima.

 

 

 

 

Ali, ne sa onima koji su pod Dodikovim skutima, poput Stanivukovića. O tome treba da razmišljaju u PDP. Mi smo, kao stranka, vrlo precizni po tom pitanju. I nepokolebljivi u stavovima koje iznosim.

 

 

Narod je prepoznao odlučnost Narodnog fronta da bude istinska alternativa i to osjetim na svakom koraku, a najveći dio vremena provodim na terenu širom Republike Srpske – rekla je Jelena Trivić za Srpskainfo.

(247)

HOĆE LI JELENA TRIVIĆ NA MEGDAN STANIVUKOVIĆU: “Moguće je da budem kandidat za gradonačelnika Banjaluke”

About The Author
-