EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIJEN HICEM IZ SNAJPERA: Vodio Partizanovu navijačku grupu, a teretio se za OVA KRIVIČNA DJELA

Kako su prenijeli mediji, u trenutku ranjavanja je bio sa suprugom.

 

 

Nekadašnji vođa Partizanove grupe “Head hunters” Branisav Bane Penčić ubijen je iz snajpera danas u Obrenovcu.

 

 

Penčić je u pogođen neposrednoj blizini porodične kuće, saznaje “Blic”.

 

 

Kako su prenijeli mediji, u trenutku ranjavanja je bio sa suprugom. Prevezen je bez svijesti u Urgentni centar, gdje je podlegao povredama.

 

 

Navodno je pogođen u grudi.

 

 

Ovo nije prvi put da je našao na meti napadača, naime, prvi put je ranjen 2016. godine na autobuskoj stanici u Obrenovcu.

 

 

“Nepoznata osoba je oko 16.10 ispalila dva do tri hica iz vatrenog oružja ka muškarcu starom oko 35 godina na autobuskoj stanici u Obrenovcu, i nanijela mu prostrjelnu ranu u predjelu koljena”, rekli su tada u Birou MUP-a za “Blic”.

 

 

Do 2013. godine je bio vođa navijača grupe “Head hunters”, koja je do tada važila za ozbiljnu grupu u navijačkom svijetu.

 

 

U periodu od sedam godina protiv njega je podnijeto više od 12 krivičnih prijava zbog krivičnih djela nasilničko ponašanje, otmica, neovlašteno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa.

 

 

“Jedna od njih je podnijeta jer je sa grupom navijača 2008. zaustavio u Bulevaru vojvode Mišića automobile, čime su prekinuli saobraćaj da bi potom izašli iz automobila, urinirali po ulici i vrijeđali putnike na stanici”, navedeno je u prijavi.

 

 

On je godinu dana ranije bio osumnjičen da se bavi prodajom droge na teritoriji Obrenovca.

 

 

Na zatvor je bio osuđen 2008. na 10 mjeseci, za krivično djelo iz 2007. sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje, ali je Okružni sud ukinuo prvostepenu presudu.

 

(Blic)

(19)

EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIJEN HICEM IZ SNAJPERA: Vodio Partizanovu navijačku grupu, a teretio se za OVA KRIVIČNA DJELA

About The Author
-