“Došlo je vrijeme islama, kreće posljednja bitka, a Putin…” Proročanstvo Dugina ledi krv u žilama, širom planete kreću pripreme za najgore!

Rusija, kao stup multipolarnog svijeta, ratuje protiv Zapada u Ukrajini. Mnoge islamske zemlje, pod utjecajem zapadne propagande, nisu jasno shvatile razloge, ciljeve i samu prirodu tog rata, smatrajući ga regionalnim sukobom (a takvih je mnogo u samom islamskom svijetu), piše ruski mislilac Aleksandar Dugin za “RIA Novosti”.

 

 

 

– Sada, kada je globalizam u palestinsko-izraelskom sukobu izravno utjecao na sve muslimane svijeta, Ruska specijalna vojna operacija će u njihovim očima dobiti sasvim drugo značenje. Uostalom, to je borba između multipolarnog i unipolarnog svijeta, što znači da se ne vodi samo u interesu Rusije kao pola, nego neizravno (ili čak izravno) u interesu svih novonastalih geopolitičkih polova. To najbolje razumije Kina, a među islamskim zemljama – Iran – kaže Dugin.

 

 

Kako ističe, u posljednje vrijeme velika geopolitička svijest ubrzano raste i u drugim islamskim društvima – u Saudijskoj Arabiji, Egiptu, Turskoj, Pakistanu, Indoneziji, otuda i pokušaji približavanja Saudijske Arabije i Irana te turska suverenistička politika.

 

 

– Što više islamski svijet sebe shvaća kao stup, jedinstvenu civilizaciju, to je ponašanje Rusije razumljivije. Putin je već popularan vođa na globalnoj razini, posebno u ne-zapadnim zemljama. Njegova strategija poprima potpuno jasan smisao i opravdanje: Rusija se već punom snagom bori protiv unipolarnosti, odnosno protiv globalizma i Zapada koji zajedno sa svojim izraelskim predstavnikom napada islamski svijet i podvrgava genocidu palestinske Arape. – ističe ruski filozof.

 

 

Dolazi trenutak islama

 

U tom potencijalnom ratu između muslimana i zapadne hegemonije, piše Dugin, koji bi mogao izbiti svakog trenutka (znajući Izraelce, nema sumnje da oni ne misle stati dok potpuno ne unište Palestince, a rat je već na biblijskom planu). razmjerima), islamski svijet ima objektivne saveznike.

 

 

Foto: Reuters/Društvene mreže

 

 

U toj situaciji prije svega Rusija i Kina, koja bi sama trebala riješiti problem Tajvana, ali, po svemu sudeći, postupno će se otvarati i druge crte bojišnice.

 

 

– Može li to dovesti do trećeg svjetskog rata? Vjerojatno da. I u određenom smislu već je u tijeku. Da bi rat postao globalan, potrebno je, prije svega, imati kritičnu masu nagomilanih proturječja koja se ne mogu riješiti na drugi, nevojni način. I taj uvjet je ispunjen. Zapad ne namjerava dobrovoljno odustati od svoje hegemonije. A novi polovi – samostalne civilizacije u usponu, veliki prostori – ne pristaju tolerirati tu hegemoniju – navodi.

 

 

Štoviše, SAD i kolektivni Zapad pokazuju potpunu nesposobnost da budu predvodnici čovječanstva, svojom politikom ne eliminirajući, već samo potičući nove sukobe i ratove. Ako se rat ne može izbjeći, ostaje da se dobije.

 

 

Rat ateističkog Zapada protiv svih tradicionalnih religija

 

Važno je samo shvatiti da se ne radi o vjerskom sukobu, već da je to rat ateističkog, materijalističkog Zapada protiv svih tradicionalnih religija. To znači da je sasvim moguće da je došlo vrijeme za konačnu bitku.

 

 

– Hoće li ovaj nadolazeći sukob eskalirati u nuklearni rat? Ne može se isključiti, posebice uporaba taktičkog nuklearnog oružja. Malo je vjerojatno da će oni koji imaju strateško nuklearno oružje (Rusija i zemlje NATO-a) to upotrijebiti, jer bi to bilo ravno uništenju cijelog čovječanstva. Ali budući da Izrael, Pakistan i, možda, Iran imaju taktičko nuklearno oružje, ne može se isključiti njegova lokalna uporaba – ukazuje Dugin.

 

 

Foto: EPA/Shutterstock

 

 

Dugin pita kakav će biti svjetski poredak tijekom ovog nadolazećeg sukoba, ocjenjujući da nema gotovog odgovora.

 

 

– Jedino što je definitivno isključeno je uspostava snažnog i stabilnog unipolarnog svjetskog poretka, kojeg globalisti tako grčevito drže. Svijet više neće biti unipolaran ni pod kojim uvjetima. Svijet će ili biti multipolaran ili ga uopće neće biti. Što Zapad bude agresivnije inzistirao na očuvanju svoje hegemonije, to će borba biti žešća – zaključuje Dugin.

 

 

 

Putin's brain' quotes chilling story about king being killed in threat at Russian... - LBC

 

(Informer)

(1245)

“Došlo je vrijeme islama, kreće posljednja bitka, a Putin…” Proročanstvo Dugina ledi krv u žilama, širom planete kreću pripreme za najgore!

| Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-