Dodiku nije svejedno: Da li je u redu da jedan stranac kaže da onaj ko ne poštuje njega, treba da ide u zatvor?

Ponosan sam i na svoje međunarodne prijatelje, poručuje predsnednik RS

 

 

Opozicija u Republici Srpskoj govori o svemu osim o tome da li je u redu da jedan stranac dođe u BiH i nameće zakone, poručio je Milorad Dodik u objavi na svom profilu na Instagramu.

 

 

“Da li je u redu da jedan stranac kaže da onaj ko ne poštuje njega, treba da ide u zatvor”, pita se predsjednik Republike Srpske i vladajućeg SNSD-a.

 

 

“Ne treba da gledaju na mene, već na druge ljude u Republici Srpskoj. Opozicija o tome uporno ćuti i govori neistine da se zaključci Narodne skupštine ne poštuju.

 

 

Ponosan sam na sve ljude koji su mi dali podršku, na sve građane koji su na protestima u petak pokazali snagu i volju da odbrane Republiku Srpsku.

 

 

Ponosan sam i na svoje međunarodne prijatelje, koji ne mogu da shvate da može doći stranac i nametati zakone i da postoje Sud i Tužilaštvo BiH koji djeluju na osnovu toga.

 

 

Tokom protekle sedmice prisustvovao sam tradicionalnom “Kočićevom zboru” na Manjači, te obilježavanju 25 godina SNSD-a u Prijedoru”, objavio je Dodik.

 

 

Protiv njega je zbog neizvršavanje odluka visokog predstavnika iz Krivičnog zakona BiH Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo optužnicu. za što prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

 

 

 

(Raport)

(339)

Dodiku nije svejedno: Da li je u redu da jedan stranac kaže da onaj ko ne poštuje njega, treba da ide u zatvor?

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-